pēdējais, ko taisīju bija ar ķīnas kāpostu, burkāniem, sarkano kāpostu un kolrābi. un man patīk tāds ļoti maz safermentējies, kad vēl kraukšķīgs un nav šaušalīgi skābs, tāpēc diezko ilgi siltumā neturu un visai drīz lieku ledusskapī. un pēdējā laikā lieku klāt arī kafijdzirnavās samaltas jūraszāles (nori vai wakame).
jā, es mēdzu pirkt arī tos, kad neesmu pratusies uztaisīt un ir lēkme, ka vajag tagad un tūlīt, bet man drusku nepatīk viņu ļenganums. Fermentistas un mani paštaisītie ir tādi kraukšķīgāki un dzīvāki.
bet es, protams, frīstailoju. gan ar asumu, gan stiprumu, gan sastāvdaļām.
pēdējais, ko taisīju bija ar ķīnas kāpostu, burkāniem, sarkano kāpostu un kolrābi. un man patīk tāds ļoti maz safermentējies, kad vēl kraukšķīgs un nav šaušalīgi skābs, tāpēc diezko ilgi siltumā neturu un visai drīz lieku ledusskapī. un pēdējā laikā lieku klāt arī kafijdzirnavās samaltas jūraszāles (nori vai wakame).
šis arī ir labs veids kā tikt pie kimčī https://www.fermentista.eu/veikals/cate
tur gan šobrīd rādās, ka nav, bet var uzrakstīt un pajautāt, kad būs
to "Korean red pepper powder or flakes known as gochugaru" var atrast lv?
tur, kur likās, ka moš varētu būt - nebija (cesars.lv, manas garšas, avokado). bet varbūt kaut kur ir