oktobris

Posted on 2021.10.20 at 13:01

Comments:


az
[info]az at 2021-10-20 13:28 (Saite)
kā tu tiec pie kimčī?
*
[info]inese_tk at 2021-10-20 13:33 (Saite)
apmēram šādi: https://simple-veganista.com/kimchi/
bet es, protams, frīstailoju. gan ar asumu, gan stiprumu, gan sastāvdaļām.

pēdējais, ko taisīju bija ar ķīnas kāpostu, burkāniem, sarkano kāpostu un kolrābi. un man patīk tāds ļoti maz safermentējies, kad vēl kraukšķīgs un nav šaušalīgi skābs, tāpēc diezko ilgi siltumā neturu un visai drīz lieku ledusskapī. un pēdējā laikā lieku klāt arī kafijdzirnavās samaltas jūraszāles (nori vai wakame).

šis arī ir labs veids kā tikt pie kimčī https://www.fermentista.eu/veikals/category/kimci/
tur gan šobrīd rādās, ka nav, bet var uzrakstīt un pajautāt, kad būs
Ūūlę
[info]chimera at 2021-10-20 13:34 (Saite)
tie paši dimdiņu kimči ir pārsteidzoši labi arī, es sāku ēst, kamēr no fermentistas nebija.
*
[info]inese_tk at 2021-10-20 13:38 (Saite)
jā, es mēdzu pirkt arī tos, kad neesmu pratusies uztaisīt un ir lēkme, ka vajag tagad un tūlīt, bet man drusku nepatīk viņu ļenganums. Fermentistas un mani paštaisītie ir tādi kraukšķīgāki un dzīvāki.
az
[info]az at 2021-10-20 13:45 (Saite)
great!
to "Korean red pepper powder or flakes known as gochugaru" var atrast lv?
*
[info]inese_tk at 2021-10-20 14:20 (Saite)
es lietoju čili pārslas

tur, kur likās, ka moš varētu būt - nebija (cesars.lv, manas garšas, avokado). bet varbūt kaut kur ir
Previous Entry  Next Entry