Posted by inese_tk on 2021.10.20 at 13:33
apmēram šādi: https://simple-veganista.com/kimchi/
bet es, protams, frīstailoju. gan ar asumu, gan stiprumu, gan sastāvdaļām.
pēdējais, ko taisīju bija ar ķīnas kāpostu, burkāniem, sarkano kāpostu un kolrābi. un man patīk tāds ļoti maz safermentējies, kad vēl kraukšķīgs un nav šaušalīgi skābs, tāpēc diezko ilgi siltumā neturu un visai drīz lieku ledusskapī. un pēdējā laikā lieku klāt arī kafijdzirnavās samaltas jūraszāles (nori vai wakame).
šis arī ir labs veids kā tikt pie kimčī https://www.fermentista.eu/veikals/cate gory/kimci/
tur gan šobrīd rādās, ka nav, bet var uzrakstīt un pajautāt, kad būs
bet es, protams, frīstailoju. gan ar asumu, gan stiprumu, gan sastāvdaļām.
pēdējais, ko taisīju bija ar ķīnas kāpostu, burkāniem, sarkano kāpostu un kolrābi. un man patīk tāds ļoti maz safermentējies, kad vēl kraukšķīgs un nav šaušalīgi skābs, tāpēc diezko ilgi siltumā neturu un visai drīz lieku ledusskapī. un pēdējā laikā lieku klāt arī kafijdzirnavās samaltas jūraszāles (nori vai wakame).
šis arī ir labs veids kā tikt pie kimčī https://www.fermentista.eu/veikals/cate
tur gan šobrīd rādās, ka nav, bet var uzrakstīt un pajautāt, kad būs