janvāris

Posted on 2021.01.10 at 13:04
Tags: , ,
vakar apgājām apkārt diviem ezeriņiem.
1. Purezera dabas taka - šur tur tika solīts, ka būs 4 km, bet ir tikai 3. bija diezgan padaudz cilvēku - stāvvietā kādas 10 mašīnas. smuki, bet par īsu + manliekas šī konkrētā taka kādā raibākā gadalaikā sniedz vairāk prieka. rudenī/pavasarī varētu būt ļoti, ļoti kruti.
2. Mazā Ozolu ezera taka - par šo taku nebija īsti nekādas informācijas internetā, tikai, ka tāda eksistē. it kā privātīpašums, bet uz zīmes rakstīts, ka jāmaksā, ja grib izmantot atpūtas vietas pie ezera. tad nu vienkārši gājām. cerējām, ka būs garāka, bet tikai ~2 km. vietām visai slapja, zem sniega nojaušamas redeļveida laipas vai dubļos salikti dēļi, jāiet uzmanīgi. kopumā mīlīga, bija liela bebru pils vienā krastā, bija pļančka ar bebru savazātiem dzelteno lēpju sakneņiem (viņiem ļoti garšojot), visādas zvēru pēdas, laipiņas ezerā un tā. citu cilvēku nebija, ja neskaita dažus, kuri ezera Ozolmuižas krastā slidoja. speciāli braukt nav vērts, bet, kā papildinājums citām aktivitātēm tajā apvidū - forši.
ilustrāciju nav un nebūs. mentālās veselības vārdā gājām 2 mājsaimniecības un tērzējām.

citās ziņās - pa lēto internetā nopirku lietotas, bet nenojātas hokeja slidas. jāsaņemas iet uz kādu ezeru izmēģināt. pētu arī lietotu kalna slēpju piedāvājumu - bijām 4d pēc kādu 4 gadu pārtraukuma slēpot. forši, gribas vēl, bet bez sava inventāra 2 cilvēkiem uz 2h tas prieks izmaksā 50 eur + degviela. šajos dīkstāves laikos tā krietni par sālītu, lai piekoptu regulāri.

Previous Entry  Next Entry