augusts
Posted on 2018.08.23 at 16:14man:: jāmazgā burkas, jāvāra zapte
nu ko, man jau sāk izstrādāties konkrēta Smiltenes tūre - izstaigājam Veco parku, izbaudām brīvdabas bezmaksas spa - zem ūdenskrituma, nopeldamies Teperī, sakrāmējām maisiņā turpat uz ozola augošo sērpiepi un dodamies mājup, ļauties garšas piedzīvojumam/piepes degustācijai ar lokal, homegrovn fūd. jau otro reizi šitāds iznāca un viesi ļoti priecīgi un apmierināti.
tā piepe ir reāla štelle. tiešām rekomendēju. šodien sacepu ar sīpoliem, puraviem, ķiplokiem, tomātiem un sojas mērci - beigās pievienojot mazliet ūdenī izšķīdinātas miso pastas un tējkaroti kartupeļu cietes + apgrauzdētu sezamu. pasniedzu ar kurkumas brūnajiem rīsiem un salātiem. epikšit garšīgi.
tā piepe ir reāla štelle. tiešām rekomendēju. šodien sacepu ar sīpoliem, puraviem, ķiplokiem, tomātiem un sojas mērci - beigās pievienojot mazliet ūdenī izšķīdinātas miso pastas un tējkaroti kartupeļu cietes + apgrauzdētu sezamu. pasniedzu ar kurkumas brūnajiem rīsiem un salātiem. epikšit garšīgi.