oktobris

Posted on 2017.10.14 at 23:37
Tags:
aiznesu uz darbu mūsu foršo, svaigo, zirgu lineļļu un priekšniece parādīja baigi garšīgus salātus. tādus ļoti neInesīgus, bet man dīvainā kārtā ļoti garšoja - vārīti kartupeļi (auksti, nomizoti, sagriezti gabalos), skābēti kāposti (svaigi, ne štovēti), mazliet sīpols vai puravs, grauzdētas saulespuķu sēklas un linsēklu eļļa.

Comments:


[info]mansgan at 2017-10-15 00:16 (Saite)
un vēl nedaudz laša
*
[info]inese_tk at 2017-10-15 00:24 (Saite)
not vegan
Strēlniece
[info]str at 2017-10-15 00:27 (Saite)
Izklausās labi garšīgi
atmiņas par domām
[info]teja at 2017-10-15 08:15 (Saite)
Kur vislabāk (vislētāk un daudzas lietas vienā vietā) iepirkt visādas tādas lietas (eļļas, griķu milti, sēklas, rauga pārslas)? Vai arī katrs savā veikalā?
*
[info]inese_tk at 2017-10-15 11:59 (Saite)
es īsti nezinu :D
linsēklu eļļu un kokoseļļu ņemu pa tiešo no ražotāja DuoAG (mēs pasūtam lielus apjomus zirgiem un ņemam sev arī)
miltus pārsvarā pērku RIMI, brūno rīsu miltus un vēl šo to ilgi pirku i-veikalā dabaszirgi.lv (bet viņš likvidējās, laikam tika pārpirkts, varbūt ar laiku atdzīvosies).
sēklas un riekstus pērku lielveikalos uz atlaidēm vai Gemosā.
specifiskākas lietas - rauga pārslas, miso pastu, vegan junk food - Dabasstacijā.

man patīk mājās turēt visai lielus pārtikas krājumus, so, ja klīstot pa veikalu redzu, ka kādam manis iecienītam produktam ir atlaides, vienkārši nopērku un nolieku plauktā
nova
[info]nova at 2017-10-15 18:24 (Saite)
Vispār jau tā ēda mani senči gavēņa dienās. Aukst vārīti kartupeļi, skābi nesautēti kāposti un linsēklu eļļa. Puravus gan neviens nezināja.
Previous Entry  Next Entry