mežs ienāk pilsētā un ielien manā cepeškrāsnī

Posted on 2017.09.10 at 19:53
man:: drīz jāiet atpakaļ uz darbu
skan: Nora Bumbiere
Tags:
vai tiešām tas tā var būt, ka es nekad te neesmu rakstījusi par savu mīļāko gaileņu ēdienu? tas ir tāds, kurā dziļā cepeškrāsnī liekamā pannā saliek mazus, skaistus, apaļus jaunos karpelīšus (ja nav mazo, tad protams, var arī lielus, sagrieztus), pa virsu sakrāmē daudz, daudz gailenes, uzlej virsū bundžu kokospiena (kamēr nebiju vanabī vegāns, taisīju ar saldo krējumu, bet atklāti sakot, man ar kokopienu garšo labāk), piegriež daudz dilles (kātus pašās beigās uzmet pa virsu), piemet pāris ķiplokdaiviņas, sāli, piparus, uzliek vāku un cep cepeškrāsnī kamēr kartupeļi gatavi.
pēc tam ēd un ēd un ēd - krietni pārsniedzot reālo kuņģa ietilpību.

Comments:


atmiņas par domām
[info]teja at 2017-09-10 23:41 (Saite)
tikko pagatavoju to vegāņu kišu ar saldā kartupeļa pamatni. tas ir gurmānākais ēdiens, kas man jebkad sanācis. un nenormāli garšīgs. ēdu ar auzu jogurta mērci. auna zirņu miltus pati samalu kafijas maļamajā. just telling.
*
[info]inese_tk at 2017-09-11 01:59 (Saite)
<3
atmiņas par domām
[info]teja at 2017-09-11 08:50 (Saite)
ā, vēl sīpola vietā pieliku puravu, sagriezu visu, arī to zaļo, kas it kā ir neēdams, viss izcepās ēdams
Previous Entry  Next Entry