mežs ienāk pilsētā un ielien manā cepeškrāsnī
Posted by inese_tk on 2017.09.10 at 19:53vai tiešām tas tā var būt, ka es nekad te neesmu rakstījusi par savu mīļāko gaileņu ēdienu? tas ir tāds, kurā dziļā cepeškrāsnī liekamā pannā saliek mazus, skaistus, apaļus jaunos karpelīšus (ja nav mazo, tad protams, var arī lielus, sagrieztus), pa virsu sakrāmē daudz, daudz gailenes, uzlej virsū bundžu kokospiena (kamēr nebiju vanabī vegāns, taisīju ar saldo krējumu, bet atklāti sakot, man ar kokopienu garšo labāk), piegriež daudz dilles (kātus pašās beigās uzmet pa virsu), piemet pāris ķiplokdaiviņas, sāli, piparus, uzliek vāku un cep cepeškrāsnī kamēr kartupeļi gatavi.
pēc tam ēd un ēd un ēd - krietni pārsniedzot reālo kuņģa ietilpību.
pēc tam ēd un ēd un ēd - krietni pārsniedzot reālo kuņģa ietilpību.