septembris

Posted on 2017.09.06 at 23:24

Comments:


telefontubbie
[info]telefontubbie at 2017-09-08 09:52 (Saite)
Nodzīvoju Rīgā 24 gadus, stipros vilcienos - kāda miskaste bija, tāda joprojām ir,uzpfrišinātas fasādes un dekoratīvi sūdiņi skvēriņos nemaina kopainu un vatņiku auru. :P
Uz Sarkandaugavu dažreiz dodos ciemos pie draugiem. RS transportā vienmēr sanāk iestrēgt pirms Tilta ielas/aiz RER, tā kloāka sastrēgumstundās no puspieciem līdz septiņiem vienmēr is the same, 7 gadu laikā tur nekas nav mainījies. Protams, ar vilcienu superātri,bet ne vienmēr sanāk notrāpīt.
Pluss tajā galā ir tikai mašīnu braucējiem,kam vajag to pārvadu,kas iziet uz VEf, lai ātrāk tiktu prom no Rīgas caur teiku/juglu (kas arī reāli darbojas tikai tad, kad nav sastrēgumstundas),bet tas nav Ušakova nopelns, tas lielais pārvads sen jau bija ieprojektēts :P

Ūūlę
[info]chimera at 2017-09-08 09:55 (Saite)
nepiekrītu totāli, bet tas jau bija gaidāms :)
telefontubbie
[info]telefontubbie at 2017-09-08 10:09 (Saite)
Lai nu tā būtu. :D Tie,kam ir mašīnas, jau pārāk lepni, lai saprastu tos,kas pārvietojas ar sabtransu.
*
[info]inese_tk at 2017-09-08 15:35 (Saite)
man ir mašīna, pārvietojos gan ar mašīnu, gan sabtransu, gan riteni, gan kājām. totāli nesaprotu tos, kas izvēlas ikdienā pārvietoties ar mašīnu pa Rīgu, ja vien ikdienā nepārvadā kaut kādus smagus priekšmetus.
mašīnu lietoju tikai, lai izbrauktu ~16km no Rīgas pie sava zirga, ja jāpārvadā kaut kas, ko negribas stiept vai, ja zinu, ka mājās būs jāatgriežas tik vēlu, ka nebūs sabtransa, bet kaut kādu iemeslu dēļ nevaru braukt ar velo.

lieta, kas mani kā satiksmes dalībnieku (jebkura veida) Rīgā besī ir smagās mašīnas - lielāki un vēl lielāki kravas furgoni, pavisam lielās fūres utt. ok, pašā centrā vēl tā, bet tiklīdz mazliet no paša centrālākā centra ārā, tā pilns ar viņām. smird, bremzē satiksmi, veicina sastrēgumus. + viņām ir liela aklā zona blakus, ir vairākas reizes gadījies, ka spiež malā, gan braucot ar mašīnu, gan riteni. nevar to kravas transporta plūsmu novirzīt kaut kur?

+ vēl besī, ka nedara neko, lai attīstītu park&ride sistēmu un normālus, DROŠUS un funkcionālus veloceliņus.
Previous Entry  Next Entry