incha ([info]incha) rakstīja,
@ 2004-10-28 11:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu jaa laikam nevar neko nerunaat... Pirmkārt man riit dzimene, buus baigais tusinsh...cerams buus tieshaam forshi.Jo kad kaut ko ļoti gaidi un domā, cik būs superīgi, tad galu galā paliec neapmierināts, bet kad neplānoti un spontāni, tad viss sanāk super! Taapeec man shodien jaadoma, kas un kaa, ko aicinaat, un ko pirkt utt. A veel peec leilaas tuseeshanas ieskaite, kurai faktiski jaasagatavojas jau shodien, vai arii peec tuseeshasn neiet gulet, bet maaciities un uzreiz uz ieskaiti( nu tam gan es neticu, ka es tā izdarīš":))))
Man shodien kautkāds mierīgs noskaņojums- nav ne slikts, ne baigi labs. Bet man tik ļoti gribētos atpakaļ to superīgo fīlingu pirms pāris nedēļā, kad es tik ļoti biju sajūsmā no dzīves, sevis, visa, ka vienkārši lidoju un jutos kā piedzērusies...!!!! .... Lai gan!!!! Tieši šī fīlinga dēļ es uzrāvos pēc tām uz lielajiem sirdsēstiem...tā ka varbūt labāk nevajag.
Ai, es nezinu, kas tagad ar mani notiek. Zinu,ka gar;igais pamazām atgriežas, bet es jau varu visu paredzēt, kā būs, un man apika visas šīs krisānas un uzlidošanas. Tiešām APNIKA!!!!!
Man tik daudz ko gribas darīt sevis labā, sevis līdzsvarošanā, un liekas tik daudz var darīt!!!!!!! Un pie visa gribas ķerties, vernee gribējaas pirms tam , tagad es cenšos daudz nedomāt. Kaut kā tagad man liekas ir lietas, par kurām labāk nemaz nedomāt.
Voosbhem viss ko es sarakstīju ir liels murgs...bet lai nu paliek. Būs interesanti pēc ilgāka laika lasīt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?