inca ([info]incagirl) rakstīja,
@ 2004-01-22 23:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:iedomīgs
Mūzika:Kent - Pärlor

Nesabiedriska
Laikam esmu baisi nesabiedrisks creature. Izrādās šajā gadā dārgās skolas labā neesmu veikusi nevienu sabiedriski_lietderīgu_pasākumu (ikgadējā dežurēšana neskaitās). Jau izdzirdot šos vārdus, bēgu pa gabalu. Nepatīk man nekādi masu darbi, vienmēr esmu labprātāk darījusi pati no sākuma līdz galam. Liekas, ka cits nekad neizdarīs tā, kā man gribas. Un patiesībā, jūtot vismazāko neizdošanās smaku, es atskos pat sākt kaut ko darīt. Man mēģina iestāstīt, ka tā ir galīgi nepareiza attieksme. Varbūt. Bet pagaidām palieku pie sava.
Nevajag man to stipendiju, staigāšu lepna tāpat ar savu megahigh vidējo atzīmi un tukšo ailīti nīstamo sabiedrisko darbu vietā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muchacho
2004-01-22 23:17 (saite)
Ārprāts! This is so goddamn common :) Es lasu šo tekstu, it kā es viņu būtu rakstījis. Es nepiedaloes ne dežūrēšanās, ne klases projektos, ne kaut kur citur. Nu es skolā arī esmu nesabiedriska būtne :) Nu nepatīk man tie sū.. pasākumi, kas mums notiek :) Pagājušogad kaut kādā veidā bija uznācis entuziasms un uztaisīju klases projekta pēdējo daļu - rezultātu apkopošanu un prezentāciju. It kā ar runāšanu man problēmu nav, taču, kad jārunā publikas priekšā, tad es sanervozējos un runāju klusi :) Tā tāda problēma :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]incagirl
2004-01-22 23:36 (saite)
Man arī reizēm ar publisko runāšanu neiet gludi, man no uztraukuma balss iet ciet.
Hehehe, re kādi mēs abi sabiedrības noliedzēji :DDDD, šodien me pat tik tālu aizgāja, ka audzinašanas stundā izrādīja klaju ignoranci uz skolotājas runas plūdiem, kam sekoja savstarpēja manis un audzinātājas sabļaušanās:))) yehaa..life feels so good

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?