Karstā latviete [userpic]

veikalu aizkaitinātas dūdiņas dienasgrāmata

October 18th, 2010 (07:30 pm)

kad pirms pāris dienām pēc ilgāka laika devos inspicēt tirdzniecības centra apģērbveikalu piedāvājumu, mans guvums iecerētā mēteļa, zābaku un bikšu vietā aprobežojās ar pelēkbaltām zeķubiksēm ar uzdrukātām sejām (kuras gan, kā vēlāk izrādījās, uzvelkot izskatās pēc savāda kamuflāžas rakstiņa, ne vairs sejām, damn). toties radās daži jautājumi un novērojumi:

1) neglītajiem apaviem (šitiem:
)
tagad Galerijā Centrs ir pašiem savs veikals. FFFFUUUUU;
2) kas tā par wtf ideju - sašūt kopā šaļļu galus, tas tak neparocības kalngals; un
3) quo vadis, apģērbu izmēru kategorizēšana; ja tagad S skaitās tas, kas agrāk bija L, tad kas, pie velna, es tagad esmu - XXS, vai kā, - un kāpēc?!

nu labi. par biksēm nerunāsim vispār, vienā jaukā dienā viņi vienkārši mani atradīs piemērīšanas kabīnītē pakārušos tanos savos standarta nepiegulošajos draņķos; taču demokrātijas vārdā jāteic, ka tomēr labi, ka neesmu pie teikšanas apģērbu biznesā, citādi visi šie te nekvalitatīvie un vienkārši neglītie kankari dabūtu uzzināt, kas ir elles liesmas (un neviens arī vairs nekad nevarētu nopirkt savus mīļos UGG booties; zibeņi, pērkons, ļauni smiekli).

vienīgais iepriecinošais modes un stila pasaulē tuvākajā laikā izskatās latviešu dizaineru dienas novembrī u/v Stockmann; pavei, pat mājaslapa gaumīga: http://www.musejie.lv/. apstīsies gan, kas tur notiks ar cenām.

Comments

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: October 18th, 2010, 09:59 pm

hahā, tad jau tās apaļās šalles rotu nodaļā jāliek :) a kas Tev sakāms par "1)"? :D es nesaprotu, ko neviens viņus neapd*rš, tie tak šausmīgākie apavi uzreiz pēc šitiem !

Posted by: . ([info]hessin)
Posted at: October 18th, 2010, 10:12 pm

nē, nu tie apavi ir piemēroti pidžamu dienām, kad negribas izskatīties pēc nekā, un daudzas jau šausminās, te pat cibā arī kaut kad jau šausminājušās, tomēr svarīgāks aspekts - es pagaidām nesaprotu, kā šie apavi ir piemēroti Latvijas mitrajiem laikapstākļiem.

Posted by: . ([info]hessin)
Posted at: October 18th, 2010, 10:13 pm

ā, bāc, domāju, ka tas joprojām par tiem ugg boots, jo meilā bildi neredzēju,
šitie vispār ir wdf, un arī šeit cilvēki dalās 2 daļās ..

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: October 18th, 2010, 10:21 pm

mjā, manā uztverē šie plastmasas brīnumi ir piemēroti dārza darbu veikšanai, īpaši tad, ja tev ir ļoti daudz gadu un/vai pilnīgi vienalga, kā izskatīties. līdz ar to uz vietu "Mājai un dārzam" veikalā par latu gan jau šie izstrādājumi būtu pelnījuši atrasties, bet aizviņvasar tak bija pilni apavu veikali un par normālām naudām :D

a par ugg-iem - njā, apskatījos, ka šamie nāk no Austrālijas/Jaunzēlandes, un tur jau skaidrs, ka nokrišņu ir mazāk. tur tad tiem apaviem arī vajadzēja palikt :D

Posted by: . ([info]hessin)
Posted at: October 18th, 2010, 10:24 pm

man kā dārzniecei tie flip flop plastmasas brīnumi traucētu