Karstā latviete [userpic]

ko man gribas

April 24th, 2012 (07:03 pm)

meh! tikko uzzināju par Wilderness festivālu - cilvēki ar teltīm brauc uz kaut kādu parku, kur visu vīkendu piedalās visdažādākajos vorkšopos, klausās iedvesmojošos dažādu jomu profesionāļos, skatās teātrizrādes, klausās dzejas lasījumus etc, etc. mājslapiņu apskatot, konstatēju, ka tur ir arī mjūziksadaļa, kuras ietvaros uzstāsies Spiritualized (jīhā!) un Wilco! very tempted, vienvārdsakot.

nākošais solis: izčekot cenas; lētākā adult weekend pass - 129 mārciņas, ar booking un transaction fee kopā sanāk 146 mārciņas. nākošais solis: izčekot atrašanās vietu; pasākums ies vaļā frickin ellē vellam uz ragiem netālu no ČARLBURIJAS, kas ir miests nekurienē un pavisam noteikti tālu no manas šībrīža dzīvesvietas. tātad vēl arī transports, telts būtu jāpērk un tur arī kaut kas jāēd. 250 mārciņas minimums. fakin hell, kā teiktu mans kaitinošais ukraiņu dzīvokļbiedrs!

viss, pēdējais brīdis sākt pelnīt lielo piķi; man gribas varbūt elitāras, bet jēgpilnas izklaides.

bet pagaidām - pabeigšu ēst savus pelmeņus un iešu uz Annas Frankas dienasgrāmatas izstādi, kura man te ir ar kājām aizejamā attālumā un par velti, kā arī neprasa telts iegādi. nu jā.

Comments

Posted by: te ([info]peacemaker)
Posted at: April 24th, 2012, 09:08 pm

Par laimi, shaipusee pasaacienu ir tik daudz, ka vieglaak kaadu krutu izlaist. Tie pashi Spiritualized atkal uzstaasies Roundhouse )

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: April 24th, 2012, 09:22 pm

njā, nav jau tā, ka es sūdzētos :) tajā pašā laikā - Spiritualized ir forši, taču mani vairāk tie vorkšopi interesē. ..ai, nekas, papildu motivācija izdomāšanai, kā noorganizēt sev lielākus ienākumus :)