Karstā latviete [userpic]

cikgarštikplats

February 15th, 2012 (10:01 am)
mjū: katalāņu filmiņš

mēģinājumos sakārtot dienas režīmu izlēmu šonakt/dien veikt miega deprivācijas aktu (t.i., gulēt nemaz neaiziet). tagad tad nu sēžu gultā, skatos filmas priekš darba un skaļi ķiķinu. nabaga mani ukraiņu kaimiņi (te šobrīd ir vēl tikai astoņi no rīta).

then again.. pēc tam, kad pie manis pa nakti palika mans intērneta stalkēris (uz grīdas, nekur citur), viņš apgalvoja, ka esot ķiķinājusi arī miegā. tā kā lielas starpības jau nav.

Comments

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: February 17th, 2012, 03:52 pm

jā, citātiņi iespaidīgi. varbūt par cīruļmafiju sabiedrību būtu bikiņ pārspīlēti saukt, jo, manuprāt, tur vienkārši trūkst izskaidrošanas darba, runāšanas par to (t.sk.veselības lapusītē sieviešu žurnālos). tas jau tipiski; man, kad bija periods, kad depresijas dēļ nevarēju piecelties no gultas (t.i., nevis gulēju, bet blenzu griestos), arī sanāca atsevišķos gadījumos dzirdēt, ka es esot sliņķe, guļava u.tml. lieki teikt, ka tas situāciju diez ko neuzlaboja.
starp citu, līdzīgi ir ar JRT izrādi "Oblomovs" - cik saprotu, daži joprojām to uzlūko kā smieklīgu un demagoģisku gabalu par slinkošanu, kamēr pati to redzēju kā klaju depresijas portretējumu, aiz kā beigās, ja vien mani nebūtu apskāvuši, tā vien gribētos ļauties piņņai.