Karstā latviete [userpic]

on

September 9th, 2011 (09:40 pm)
mjū: Ratatat – Seventeen Years

man ļoti patīk šis darbs, ko te daru, un šī kompānija vispār :) vakar, piem., bija runāts satikties Koventgārdenā ar vienu kolēgu, kura man nodos festivāla filmas, ko noskatīties. kā tas izvērsās - pēc filmu pieņemšanas/nodošanas akta Pat.pavēstīja, ka šovakar tur notiekot kaut kāds Vogue fešn pasākums, kur visādos fešn ūķīšos dodot dzērienus un uzkodas par brīvu, un ka, davai, ejam. labi, gājām arī, un sākotnēji atturīgi čomiskā komunikācija, kāda jau tā ir starp cilvēkiem, kuri tikko iepazinušies, izvērsās ļoti foršā kontaktā, kas, tā vien rādās, tālāk izvērsīsies sirsnīgā draudzībā. izstāstījām viena otrai savus dzīvesstāstus un izdzērām ļoti daudz šampanieša (un apēdām daudz tapu); Pat.ir ļoti jauka spāņu meitene, kura strādā vienā iņģī kinoteātrī, un tagad varu iet tur bez maksas iet skatīties visādus ārthausus - profit! ierados mājās ar autobusu no Brikstonas, joprojām drusku štimī, An.jau smējās, kāds foršs darbs mums, "māksliniekiem". par to man viņai sanāca netīšām drusku atriebties, noskatoties "Show me you genitals" dziesmu uz viņas parlamentārā datora, no kura historija šitais nekādi negribēja izdzēsties. ai, smieklīgi, vienvārdsakot.

un šodien pamodos vēlu, e-pastā jau bija atlīgojuši vairāki meili no direktores ar piezīmi "urgent" tematā; visa diena pavadīta, kārtojot distribution listes, un tagad, tā kā piepeši uzkārusies vienošanās ar izplatīšanas kompāniju un viena filma palikusi bez angļu subtitriem, šovakar priekšā stāv vēl 20 lappušu teksta tulkošana no spāņu valodas. frājdei, frājdei, lololol. un tulkot jau man ļoti patīk, ja vien lieta nebūtu tāda, ka jātulko ir no ieskanēta scenārija no 60. gadiem, kurā brīžam nevar neko salasīt.

bet skudras nepadodas, tāteikt, un active mode - on. tikmēr lejā, dzīvojamā istabā, guļ Pija, kura atgūstas no krūšu palielināšanas operācijas un tauku atsūkšanas; mjā, dzīve šeit ir viens vienīgs cirks.