Karstā latviete [userpic]

femilī prešer vīriešjautājumā

April 10th, 2011 (07:46 pm)
Tags: ,

mjū: gogol bordello

sazvanījos ar sencīti, prasu, ko šiem atvest no Espaņjas. sencītis tik atkratās, sak', neko, neko, savukārt mātes kundze fonā dzirdama šim pār plecu bļaujot, lai atvedot manu katalāņu bij.brūtg., kurš taču "implozijai pašai tā ne visai paticis" - jo māte ar viņu varēšot parunāt par puķkopību.

:). mātes..

Comments

Posted by: Workacholic ([info]unintended)
Posted at: April 10th, 2011, 09:14 pm

ā, un vēl es mazliet vīlos spāņos- viņi bija atvērti un draudzīgi, bet mazliet pa daudz.. virspusēji. visu laiku disko, skaļums un čurāšana uz ielas. Tas man tā - ne visai. Tāpēc ik pa laikam gāju uz muzejiem, jo tās virspusējības un danču krogos man vienā brīdī bija pa daudz. Un varbūt no svara bija tas, kas man nebija connection ne ar vienu spāni- nu taaaaaaaaaaaada connection.

Posted by: Karstā latviete ([info]implozija)
Posted at: April 10th, 2011, 09:23 pm

jā, tas tur ir diezgan izplatīti, lai gan dienvidos, man šķiet, varbūt drusku vairāk. viņi dzīvi tver stipri vienkāršāk par mums. uz otras rokas, man gan sanāca satikt vairākus spāņus - dziļos ūdeņus, ar kuriem tad arī pavadīju lielu daļu sava laika. bet tā, lielos vilcienos, spāņi man ir mīļi, bet katalāņi mentalitātes ziņā šķiet dauuudz tuvāki un saprotamāki, viņi nav tik sekli.