immortelle ([info]immortelle) rakstīja,
@ 2014-12-01 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dōTERRA onGuard mazāšanas līdzekļa koncetrāts

Krietnu laiku atpakaļ televīzorā kādā no reklāmām varēja dzirdēt tekstu: "Ja tas der visam, tas neder nekam!" dōTERRAs produkcija vismaz manas ģimenes gadījumā šo tekstu ir apgāzusi, jo ēteriskās eļļas sevi pierādījušas kā universāls līdzeklis dažādu sāpju gadījumos un citos pielietojumos. Bet šoreiz gribu runāt par kompānijas piedāvāto mazgāšanas līdzekļa koncentrātu. Jau kopš vasaras esam to testējuši mazgājot virsmas un traukus.

Lietošanas instrukcijā rakstīts:

Mazgājamais līdzeklis dažādiem mērķiem: 2 tējkarotes atšķaidīt ar 700ml ūdens;

Mazgājamais līdzeklis vannas istabām: 3 tējkarotes atšķaidīt ar 700ml ūdens;

Mazgājamais līdzeklis traukiem: 3 tējkarotes atšķaidīt ar 3,8l ūdens (1 galonu).

Mēs lietojam tā: 

Dažādiem mērķiem (grīdām un citām virsmām) koncentrātu ielejam (iepilinam) uzreiz spainī/traukā koncentrāciju īsti nemērot. Līdzeklis puto. Slapjas grīdas ir smaržīgas, bet nožūstot aromātu vairs nejūt, vai arī pie tā ir pierasts un to vairs neievēro (nevaru apgalvot kurš variants ir īstais). Man patīk. Un esmu droša, ka bērns var iet un iekosties tikko nomazgātā palodzē vai uz slapjas grīdas nokritušā cepumā, nebaidoties par ķīmiskām virsmaktīvajām vielām, kas varētu nonākt viņas organismā.

Ar traukiem ir sarežģītāk. Norādītā koncetrācija iedarbojas, ja trauki šādā ūdenī tiek iemērkti, tad visi nomazgāti un tad noskaloti. Mēs esam pieraduši trauku mazgājamo līdzekli uzliet uz sūkļa un tad mazgāt traukus zem tekoša ūdens. Variants, ko pielietojam, ir 5 ēdamkarotes uz 600 ml ūdens (sajaukts ziepju dozatorā). Ikdienas traukus nomazgā labi. Taukainām pannām tomēr izmantojam citu mazgājamo līdzekli.

Atgadījums virtuvē: Gaidot ciemiņus vīra vārdadienā viņa brālis palīdzēja man gatavot svētku maltīti. Receptē viena no sastāvdaļām bija paredzēti apcepti sīpoli (diezgan daudz). Īsti neorientējoties virtuvē viņš sīpoliem uzlēja nevis eļļu, bet mūsu sajaukto onGuard trauku mazgājamo līdzekli. Nu neko, noskalojām sīpolus un likām atpakaļ uz pannas - visi veseli, sīpoli bez izmaiņām. Ar citiem līdzekļiem tā nedarītu.

Vannas istabām norādītā koncentrācija, mūsuprāt, der ikdienas apkopei. Ir doma, atšķaidīt līdzekli pulverizatorā un ik pāris dienas vienkārši nopūst visu, neraizējoties, ka kaut ko nepieciešams noskalot. Bet tas ir viens no lielajem nākotnes plāniem.

Caurmērā

varu teikt, ka līdzeklis derēs tiem, kam patīk ikdienā tīra un kārtīga vide, kas neļauj netīrumiem pieķerties un iekalst un kuriem ir svarīgi dzīvot ekoloģiski (un neskatoties uz līdzekļa cenu, parēķinot izmanošanas laiku arī ekonomiski).


Visu vari apskatīt un pats iegādāt šeit


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?