immortelle ([info]immortelle) rakstīja,
@ 2014-10-13 11:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rudens mūsmājās jeb dōTERRA Breath un onGuard darbībā
Šīrudens secinājums - cik labi, ka slimojam uz maiņām, jo slima pati nespētu tikt galā ar slimu vīrieti un slimu bērnu (man ir aizdomas, ka slims mīļotais vīrietis ir grūtāk pārdzīvojams), bet nu par visu pēc kārtas.

Es

Rudens saulīte ir viltīga un pašai vēl negribas pieņemt, ka ir jau rudens līdz ar to vienā ašā gājienā uz veikalu nebiju pietiekami silti saģērbusies un vējš sapūta kaklu. Tas sāka sāpēt. Pirmajā naktī cēlos augšā un gāju uz virtuvi skalot ar onGuard - sāpes uzreiz pārgāja un varēju aizmigt. Otrajā dienā turpināju ik pa laikam skalot, bet jutu arī, ka deguns grib tecēt. Tad nu beidzot pati uz sevis varēju Breath pārbaudīt - biju ārkārtīgi pārsteigta par šo iedarbību. Piliens eļļas, uzsmērēts uz virsdegunes un tekošais deguns pazūd uz pāris stundām. (Smērēju neatšķaidītu eļļu, pirmajā reizē uzsmērēju divus pielienus - bija par daudz, asaroja acis, bet tā patīkami, vienkārši lija asaras, nevis koda, kā piemēram, griežot sīpolu). Šai dienā un nākamajā parādījās arī maza temperatūra, bet nekas vairāk par 37,2 neuzkāpa. Un pēc tam jau biju vesela. Jāsaka, ka es biju labais un pareizais eļļu lietotājs, atcerējos tās lietot regulāri un iedzēru onGuard pat tad, kad kakls nesāpēja. Kopumā: pirmais vakars, kad kļuva slikti un divas nākošās dienas, pavadītas vieglā pirmssaaukstēšanās stadijā.

Mīļotais vīrietis

Mana pirmā "slimošanas diena" sakrita ar to vakaru, kad mīļotajam kļuva slikti. Bet pati biju apaukstējusies, viņam iespējams, tika klāt kāds vīruss, jo darba kolēģi čakli uz darbu nāca iesnaini un pusslimi. Un arī viņš nebija tik čakls eļļu lietotājs, kā es, un līdz ar to viņam gāja grūtāk un ilgāk. Bet arī viņa kontā ir tikai vakars, kad sāka justies slikti un divarpus dienas pēc tam.

Mazā

Saslima pēdējā. Cik tad nu ilgi var pretoties vecāku ietekmei. Viņai slikti kļuva naktī - gulētaizejot varēju dzirdēt, kā meitiņa sāk krākt, jo deguns pildās, naktī krākšana kļuva stiprāka - cēlos un gāju iesmaržināt viņas miega lupatiņu ar to pašu dōTERRAs Breath - pieliens eļļas un noliku lupatiņu pie deguna, krākšana pārgāja un mazā saldi nogulēja līdz rītam, kad pamodās ar tekošu degunu. Tad nu mazajai Breath šķaidīju (piliens eļļas uz nepilnu tējkaroti kokosriekstu eļļas) un ar šo smērēju krūtis, lai smaržo, bet nekairina actiņas. Pēc pirmās un otrās saeļļošanas deguns netecēja divas stundas, vēlāk jau pauzes ilgākas. Naktī, kad gājām gulēt paši, atkal smaržināju miega lupatiņu, lai nav jātraucē viņas miegs. Vēl pie katras pamperu maiņas smērēju pēdiņas ar atšķaidītu onGuard maisījumu. Šodien ir viņas slimības otrā diena - deguns vairs tik ļoti netek, gribas cerēt, ka līdzīgi kā mums, šī ir arī slimošanas pēdējā diena. Temperatūras, kā liekas, nav, bērns ir ārkārtīgi mīļš un jauks, tikai mazliet lēns.

Kopumā

Droši vien, ja mēs mazo "būtu apstrādājuši" jau profilaktiski, iespējams, ka bez viņas slimošanas būtu arī iztikuši.
Zinu, ka tagad pilnīgi droši varu teikt, ka onGuard un Breath ir (ne)slimošanas pamatakmens. Un noteikti iesaku arī citiem.

Visu vari apskatīt un pats iegādāt šeit


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?