ieva ([info]iiw) rakstīja,
@ 2009-08-22 00:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man beidzot jāpastasta par savu bāra menedžeri.
viņš ir turks no tēva un itālis no mātes puses, ja esat redzējuši kaut vienu filmu par mafijas krutajiem džekiem, tad tieši tā viņš arī izskatās. karstasinīgs, izvirtis bez gala, un domāju,ka liela daļa sieviesu viņa dēļ būtu gatavas zaudēt prātu, drēbes un nevainību. vismaz viņš tā noteikti domā.
viņa draudzene, un jā, viņam tada nudien ir, dzīvo citā pilsētā, no kuras viņš pārvācās pirms sešiem mēnešiem. kā gadījies,kā ne, viņa meitene ir krieviete, nu, un var jau arī teikt, sieviete dieviete, ja grib.
pēdejais stāsts kā seriāla pirmspēdejā sērija- bija nolēmis karstasinīgais pāris,ka krieviete brauks dzīvot pie viņa šurp. nedēļu pirms lielās pārvākšanās viena no vecajām turka brūtēm dodas pie krievietes uz majām un saka, ka viņai tagad būs no viņas dārgā vīrieša bērns. turks ka jau turks, traks kā kuilis, aizlikās uz lielbritanijas otru galu pie sava harēma kārtību ieviest- aiz matiem aizvilka pieguletāju uz dns testu, krievieti savāca no bāra,kur viņa aiz dusmām demolēja pudeļu plauktus tiešā vārda nozīmē, paceļam vel paspēja uzmest aci vietējām skaistulēm apkārt,jo tas jau nav labojams.
to visu viņs man izstāstija vienu vakaru salīcis pār bāra leti; taa viņa kieviete laikam tomēr nav tīrasiņu, jo tomēr atbrauca pie viņa dzīvot.
bērns no piedzīvotajas gan izradās nav turka, mēs jau prasījām, vai tad viņs nezin kā bērnus taisīt, uz ko viņš atteica- I always end in mouth, thats why my woman never gets pregnant.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?