|
Fri, Jan. 1st, 2021, 02:16 pm
Es brīdinu un atvainojos draugiem vegāniem par tālāko saturu. Man ir kādi 300 g maltas liellopa gaļas, man ir liels slinkums un nav īpašas apetītes, bet gaļa jāpagatavo šodien, lai nesabojājas. Domāju par kādu viltoto zaķi, ko varētu ēst uz maizes. Ir visādi burkāni, (brīvo vistu) olas, plūmes un aprikozes. Nav tikai it nekādas pieredzes šī ēdiena gatavošanā, un es nezinu, kas būtu garšīgi. Ir arī svaiga kinza un timiāns, kaltētas piparmētras, ir muskatrieksts un visas citas iespējamās garšvielas. Nav tikai ideju. Fri, Jan. 1st, 2021, 03:16 pm iive
Es gan stingi turos pie domas par to formu, bet man patīk ideja, ka varētu likt klāt sarīvētu ingveru un sezamu, varētu ielikt dažas karotes tahini + sezama sēklas. Fri, Jan. 1st, 2021, 03:19 pm kisswithafist
Par to tahini masā nezinu, ka tik nav tā, ka sausā pasta padara to visu pasākumu sausāku, nekā vajag, beet varētu cept tahini-sezama sēklu garozā? Tikai tur jāskatās, lai nepiedeg, varbūt sākumā jānoklāj ar foliju un pēdējās 5 min jārauj nost. Fri, Jan. 1st, 2021, 03:27 pm iive
O, jā. Man ir arī kaut kāda saldā tomātu mērce, carētu uztaisīt glazūru šim. Fri, Jan. 1st, 2021, 03:38 pm kisswithafist
Yeah, that could work! Vienīgi prasās kkādu drusku skābumu līdzsvaram - ideja diezgan traka, bet moš kukulītim vidū ielikt citronu sulā izmērcētas plūmes? Ar bišku koriandra maybe? Šādu salikumu gan neesmu mēģinājusi, bet tahini+citrons+kinza noteikti iet kopā, kāpēc gan ne plūmes? Middle Eastern vibes. Fri, Jan. 1st, 2021, 04:06 pm iive
Fak, too late. Nu varbūt ielikšu to citronu glazūrā, man patīk šī doma. Fri, Jan. 1st, 2021, 04:36 pm rasbainieks
kādu tahini jūs lietojat, ja saucat to par sausu pastu? |