Mon, May. 15th, 2017, 12:56 am

Vai varat ieteikt santehniķi?
Sāka tecēt vannasistabas griesti. Pieliekamie griesti, zem kuriem ir sazin kas. Aizgāju pie augšējā kaimiņa durvīm, dažas reizes piezvanīju, dzirdēju, kā viņš vannojas. Iznāca kaimiņš dvielī. Pastāstīju, kas par lietu, kaimiņš saģērbās un izpētīja savas vannas apakšu. Sauss. Tātad zem tiem pieliekamajiem griestiem, ko es neprotu pat izkustināt, ir bojāta truba, kas visu laiku tek.
Man vajag kādu, kas varētu salabot to trubu. Es jau redzu drūmas vīzijas par to, kā zem tiem piekaramajiem griestiem krājas ūdens, dzirkstelēm šķīstot, vannaistabas griestu lampa izsit korķus visā mājā, griesti ar šļakatām nāk uz leju, spoguļskapītis sabirzt lauskās un veļasmašīna agonijā nogārdz, kad tai uzgāžas duškabīne.

Ā, bet labā ziņa ir tāda, ka faktu, ka mums rīt būs jāmaksā nauda santehniķim, es Vilkam pastāstīju caur Feisbuka zvanu. Viņš tieši bija pieslēdzies tīklam lasījumu vietā. Vismaz kaut kas.

Mon, May. 15th, 2017, 07:24 am
[info]dominika

es nedomāju, ka par to būs jāmaksā jums - man liekas, lielās trubas starp stāviem ir apsaimniekotāja atbildība. tā ka zvani mājas apsaimniekotājam.

Mon, May. 15th, 2017, 07:57 am
[info]mansgan

CAURULES! trubisti, jop