Tue, Oct. 11th, 2016, 03:56 pm
Kulinārijas progress. Or not.

Tā kā rīsu nūdeles bija lielā neatvērtā iepakojumā, nolēmu, ka tad jau labāk rīsus. Tagad problēma tāda, ka rīsi ir labi izvārījušies, bet vīns (pielēju par daudz, labi, gandrīz 0.5 l) vēl ir kodīgs, Cabernet Sauvignon, ja drīkst palamāties, šausmīgi egocentriska vīnoga. Noliku, lai stāv zem nosūcēja, varbūt iztvaikos sīvumu laukā, bet vārīt vairs nedrīkst, citādi tie rīsi pārvārīsies. Var vēl ko darīt?
Cik pirmāspasaulesproblēmīgi, ne?
Es esmu laimīgs cilvēks.

P.S.
Bet vispār ir ļoti labi, man parasti negaršo cūkas un meža cūkas, bet vīns un ķīniešu garšvielas ir viņai izvilkuši laukā foršu garšu.

Tue, Oct. 11th, 2016, 05:34 pm
[info]blond

tad jau vienkāršāk un lētāk bieti piemest

Tue, Oct. 11th, 2016, 05:46 pm
[info]penny_lane

nu, bet īve pa smalko!

Tue, Oct. 11th, 2016, 05:48 pm
[info]iive

Īve neredz iemeslu iet uz veikalu, ja dzīvoklī ir trīs vīni, īru viskijs un frnaču brendijs.