wasted paint - love is the game. love is the only game.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
random,
pēdējie
rūc, lācīt, rūc!
bezmaksas programmas
aa -> ā

Decembris 24., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:30 - love is the game. love is the only game.
viss ko mēs nodaram dabai, mēs nodaram paši sev, nogalinot dzīvniekus mēs nogalinam paši sevi. viss ir viens. daba ir viss. mēs esam daba.
~All Is One~

(16 | nu kas i` ko?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]darkz
Date:24. Decembris 2009 - 14:38
(Link)
nu tad nevajadzeeja dabai muus davest liidztam
[User Picture]
From:[info]iekodeets
Date:24. Decembris 2009 - 14:41
(Link)
taksh ne jau daba muus kautkur noveda, nevajag atbildiibu novelt uz kaut kaadu nodaliitu speeku. mees esam daba! mees esam viens. mees esam apmaldiijushies sevii.
From:[info]po
Date:24. Decembris 2009 - 14:42
(Link)
"apmaldījušies sevī"

Un kur tad ir patiesība. Acīmredzot ne sevī.
[User Picture]
From:[info]iekodeets
Date:24. Decembris 2009 - 14:46
(Link)
mm?
viss ir tepat. meli, iluuzijas, bailes un miilestiiba, materiaalisms un gariigums, tradiicijas, eetika un moraale, etc. shkjirojot un nodalot mees radam arvien jaunas patiesiibas un tuurpinam maldiities.
From:[info]po
Date:24. Decembris 2009 - 14:49
(Link)
Taču lietas tomēr atšķiras. Domas ir dažādas, tāpat priekšmeti un jūtas. Tās nav vienādas. Varbūt ir vērts iedziļināties, no kurienes šāda dažādība? Ja reiz viss būtu "viens un mūžīgs", tad nenotiktu pilnīgi nekāda kustība, nekādas pārmaiņas, viss stāvētu sastindzis perfekcijā. Taču darbība (kuru mēs reāli novērojam) liecina gan par sākumu, gan par beigām. No kurienes uz kurieni - tāds ir jautājums.
[User Picture]
From:[info]iekodeets
Date:24. Decembris 2009 - 14:53
(Link)
es nezinu. varu tikai mineet, bet taa es radiishu veel jaunas patiesiibas un melus.
From:[info]po
Date:24. Decembris 2009 - 14:56
(Link)
Tieši tā. Piemēram, šo dienasgrāmatas ierakstu.
From:[info]po
Date:24. Decembris 2009 - 14:59
(Link)
Tomēr es negribu likt Tev justies slikti. Ievelc elpu un ieklausies pats savā sirdī, nevis kaut kādā "viss ir viens" teorijā! Mīlestība tomēr ir galvenais, un tā mīt sirdī, nevis mežā, cibā vai krāsainā līfletā.
Lai Tev priecīgi Ziemassvētki! :)
From:(Anonymous)
Date:24. Decembris 2009 - 18:34
(Link)
vai tad nav tā,ka vissirviens=mīlestība=sirds?
From:[info]po
Date:25. Decembris 2009 - 23:04
(Link)
Viss nav viens. Ir labais un ir ļaunais. Un tie nav savietojami. To savstarpējā spriedze ir šī pasaules pieredze, kuru mēs šobrīd ciešam.
[User Picture]
From:[info]iekodeets
Date:26. Decembris 2009 - 15:07
(Link)
spriedze ir nenoliedzama.
es vairaak sliecos domaat ka spriedze rodas dalot - liidziigi kaa ar atomiem.
From:[info]po
Date:26. Decembris 2009 - 15:23
(Link)
Nē, spriedze nav atkarīga no tā, ko mēs te tagad dalām vai nē. Fakti un ideāli ir krasā, cilvēkam nesamierināmā pretrunā. Cilvēka spēkos ir tikai divi varianti - atteikties no faktiem vai atteikties no ideāliem. Tie, kam dargāki ir ideāli, atsakās no sapņiem un aiziet neauglīgā fantāzijā/ārprātā, tie, kas augstāk vērtē faktus, kļūst par aukstiem, ļauniem ciniķiem, kas cenšas noliegt visu, kas varētu būt radies ārpus "visvarenā" intelekta.
Lai samierinātu šo spriedzi, ir jālūkojas tālāk par cilvēkam iespējamo.
[User Picture]
From:[info]iekodeets
Date:26. Decembris 2009 - 19:00
(Link)
taisniiba jau sanaak. tik nahuj mekleet neispeejumu risinaajumu pashu radiitam ideotismam?
From:[info]po
Date:26. Decembris 2009 - 21:34
(Link)
Tieši tā. Neiespējami ir izveidot "visi visus mīl" pasauli, neiespējami ir atjaunot izmirušās sugas. Neiespējami ir iznīcināt radioaktīvos atkritumus. Neiespējami ir iznīcināt naidu, melus, viltu, skaudību, riebumu... Un to visu mēs ievāram. Un mēs to patiešām nevaram atrisināt.
Bet tomēr - mīlestība pastāv. Mīlestība darbojas par spīti visai tai vērienīgajai iznīcībai, kas raksturo cilvēku. Kamēr visi cilvēku centieni noved pie konfliktiem un iznīcības, mīlestība uzvar - sirds ar sirdi, viena pa vienai. Caur mīlestību darbojas Dieva spēks, kas atjauno, dziedē, mierina, izskaidro, iedrošina... Un viss nav viens. Dievs ir atsevišķs, grēks ir atsevišķs, un pa vidu - mēs. Grēks mūs ir sagrābis, bet, atzīstot, ka tiešām IR ļaunais un tāpēc IR arī labais (citādi mēs jau sen sen būtu cits citu nonesuši), mums paveras iespēja atklāt to, ka mēs pēc dabas esam ļauni un nevaram to mainīt - ja nu vienīgi iebraukt kreisā paštaisnumā un jau atkal braukt augumā citiem par viņu grēcīgo dabu. Neviens cilvēks nav bez grēka. Taču būtiski ir īstenot tās alkas pēc patiesības pāri alkām pēc atzinības, varas, baudas - jo patiesi patiesības meklējumi vainagosies ar to mieru, ko dod Dievs, kurš nav anonīms, bet kurš ir devis ne vien savu Vārdu, bet arī savu Dēlu. Un neviens, kurš meklē, netiks atstāts bešā. Kas meklē tas atrod. Klauvē, un tev taps atvērts! Jo visas šitās bēdas mums nav iespējams atrisināt pašiem.
From:(Anonymous)
Date:29. Decembris 2009 - 00:24
(Link)
Ļoti materiālistiska skatījums. Bet nevar taču ticēt Dievam,ja netic,ka ir iespējama dzīvotspējīga pasaule bez naida,utt.
Vai tad naids,varbūt pat radioaktīvās ielas,uttt.ir jāiznīcina-tad jau sanāk,ka ar naidu pret naidu? Karš.
Ar Mīlestības spēku visu par pārvērst.Aukstam akmenim ļaujot uzziedēt. Tas,protams,nav viegli,man reti izdodas,bet es ticu tam.
Mans Dievs ir Mīlestība,mūsu Tēvs debesīs. Bet tas,ko daudzi sauc par Dievu-man un daudziem citiem cilvēkiem(tādus zinu)-ir Absolūts,materiālās pasaules radītājs un viņam nav nekāda sakara ar Mīlestību.
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:24. Decembris 2009 - 14:56
(Link)
es jau neteicu, ka mees neesam viss viens. esam, bet kaapeec tad taa notiek, ka kaads ir gatavs nogalinaat sevi lai tikai paareejiem klokji ieliktu?
laikam taapeec ka dziive meedz "aizmaaciit" bishkjinj taalaak, nekaa tu attieciigajaa momentaa esi gatavs maaciities. tipa nav jau viss cool&smooth visu laiku, no kurienes taas krunkas naak? no pashas dziives/dabas/visuma vienotaa fucking whatever, tad ko tur tai dabai briiniities, ka dabuu no mums bietee, pati pirmaa saaka njenjenjeee
//labi man vienkaarshi christmas morning saakaas ar iisti ne tiem vaibiem, kurus biju gaidijis. viss jau visaa visumaa ir godiigi.

> Go to Top
Sviesta Ciba