iecerudziedzers ([info]iecerudziedzers) rakstīja,
@ 2006-12-10 17:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:vīnīgs
Mūzika:apklusināta audio anarchy. tagad drumcorps

plāniņdomiņ kopsavilkums
nu tak. tagad grēta iepauzēs un izņems sevi no publiskās apskates. viņai jāpabūst ar sevi.
vakar fantazējās visādas ainiņas. pm, kā visi mūsu deviņstāvu mājas iedzīvotāji kolektīvi vienā laikā izsviež pa logu televizorus, izšķaidot logus (lai dramatiskāk). Atbrīvojoši un iespaidīgi. Pēctam visi iznāk no saviem dzīvokļiem un kopīgi pagalmā uzkurina ugunskuru, dzer tēju, pļāpā, spēlē ģitāras, harmoņikas utt. Iedomājieties, šitie visi, tuvu simtam, vienas mājas iedzīvotāji- visi blenž katru vakaru entās stundas tēvē/datora ekrānā. Visi ir vienā mājā, bet viens otru vispār nepazīst.
Hopuj.
Tūlīt būs filmvakars pie Īves- nos sērijas pitch un ko. Ņemu līdzi paēdienu- pagatavotu pārsvarā no damster labumiem- kāpustiem,tomātiem i tak.
Vakar apdomāju skolas noskipošanas un iegūtā laika piepildīšanas variantus- karoč bij- 1.Ferdors un Ibiza. 2. Kolka, omīte, drēbju šūšana, jūra, mūzika, ģitāra. Tas otrais izklausās vislabāk, bet tur es tiktu konfrontēta ar pārmetumiem utml. mēsliem, tāpēc tas laikam izpaliek.
Rīt tiks iets uz 3.vsk. un vesta saruna ar Priekuli. Doma tāda- ka būs man vsk diploms vasarā, bet bez lielas smadzeņu pišanas un tā.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?