hullalulla ([info]hullalulla) rakstīja,
@ 2006-10-16 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:koncentrejos uz macibam

mekleeju kur buut par brivpratigo, pirmkart man tads priekshmets - brivpratiga iniciativa, otrkart pati to izvelejos taatad gribeju dariit labu. koncentrejos uz dzivniekiem.
joprojam neliels klepus, teetis teica aarsteeties ar pipar shnjabi, 5dien iedzeru parasto, atluuzu ar visaam drebem un ieslegtam gaismam, kaut kaa ne paaraak palidzeja.
atradu iemeslu kaapeec gribu palikt anglijaa veel uz gadu un taatad nemt aiznemumu macibam te un gadu macities pilna laika un vienreiz piebeigt to tuurismu - tas iemesls ir - he - gribu redzeet un apcelot angliju, jo nekur daudz neesmu bijusi un ja aizbraukshu prom tad nezinu vai atgrieziishos. tad labaak tagad te padzivoties, nostiprinat veel valodu, pabuut ilgaak ar vanagu... tieshi vinjam paris dienas atpakal nolasiju lekciju ka nedrikst ar mani nereekjinaaties un par mani jaaruupeejas un lai mums nebuutu miseeklji viss vienmeer jaasaka, bija pelniijis, jo kad prasiju peec apskaaviena, shis man atbild ka aadamam shodien nepiecieshama vina uzmaniiba! tas bija viss. bet viss ir izrunaats un pateicu ja taa veel vienreiz buus tad - nee visam. a citaadaak nevar. hehe tovakar vanags atlidoja ar 2aam alus pudeleem ;p



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?