Aprīlis 1., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:59

(27 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:1. Aprīlis 2015 - 12:28
(Link)
Hence teikuma pirmā daļa "mīli savu žurnālistu", nav jau tā, ka es uzskatītu visus žurnālistus par dzimušiem sociopātiem. :) Bet man reāli būtu palīdzējis, ja es būtu zinājusi, ka, teiksim, konkrētais cilvēks pat nemēģina pārbaudīt, vai manis minētais autors/žanrs/grāmatas nosaukums ir atšifrēts pareizi (tad es varētu vismaz iedot sarakstiņu ar intervijā minētajiem vārdiem).

Nu, un Diena jau nu konkrēti ir medijs, kurā intervēties = palikt galvu zem giljotīnas. "Šī mums tāda redakcijas politika" ir lielisks attaisnojums žurnālistam, bet ne tam, kuru intervē un kuru pēc tam, ēēē, intervē viņa draugi un ģimenes locekļi :)
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:1. Aprīlis 2015 - 12:48
(Link)
vari to uzskatīt kā papildus odziņu rakstnieces dzīvei :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:1. Aprīlis 2015 - 12:57
(Link)
Neah, tas vienkārši ir bōring - domāt nevis par to, ko tādu foršu un jēgpilnu pateikt, bet "kā to pateikt tā, lai žurnālists pie labākās gribas nevarētu tevi izčakarēt". Normāli rakstnieki vienkārši izdomā kādus 2-3 stāstus par sevi/savu rakstīšanas procesu/konkrēto grāmatu un tad vienkārši izstāsta to katram žurnālistam, kas kaut ko prasa (teiksim, Ērlenns Lū šitā dara, minimāls risks, bet pats intervijas laikā žāvājas, jo CIK TAD VAR).
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba