Decembris 17., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:47

(40 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Decembris 2014 - 13:54
(Link)
Man nav nekas pretī pret psiholoģiju - vismazāk jau pret to, kas ir actually zinātniska, bet arī ne pret to, kas ir wannabe zinātniska. Un es esmu daudz un dikti un ar prieku diskutējusi ar cilvēkiem, kas saka "eu, a tu zināji, ka par xxx ir pētījums, rekur ir links, varbūt tas pats princips strādā arī šeit". Bet kaut kā šitie foršie cilvēki (pat tad, ja actually ir ar psih* izglītību) praksē neatsaucas uz savu izglītību kā pamatojumu savu viedokļu pareizībai.

Nu, un, kas nav mazsvarīgi, cilvēki, kas atsaucas uz savu psih* izglītību, mēdz ļoti ņemt pie sirds, ja es turpinu mēģināt viņiem pierādīt, ka viņi kļūdās.

Vai varbūt atsauce uz psih* izglītību ir tā kā pēdējais vārds pirms izplūšanas asarās, nu tipa tā kā man ir "bet es taču centos izdarīt, kā labāk!!!", tāpat viņiem ir "es taču studēju psiholoģiju!!!"
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:17. Decembris 2014 - 16:30
(Link)
Tas ir tāds 'padodos mēģināt aizstāvēties pa nopietnam, vienkārši sauksim sevi par autoritāti' jā. Viena no lietām, kā Nekad Nevajag Diskutēt (bet bieži vien gribās un tad nu sanāk tā, kā sanāk) :)
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:17. Decembris 2014 - 17:43
(Link)
> Vai varbūt atsauce uz psih* izglītību ir tā kā pēdējais vārds pirms izplūšanas asarās, nu tipa tā kā man ir "bet es taču centos izdarīt, kā labāk!!!", tāpat viņiem ir "es taču studēju psiholoģiju!!!"

Varbūt drīzāk jau "esmu lasījis par to daudzu un dažādu cilvēku viedokļus, kas savukārt ir pētījuši šo lietu gadu desmitiem, es tagad nevaru tev izstāstīt visu pamatojumu no A-Z tā, lai tu saprastu 5 minūtēs?"
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Decembris 2014 - 18:16
(Link)
hence linki?
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba