Augusts 21., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:54

(120 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:22. Augusts 2013 - 10:58
(Link)
Eh? Man ir bērni skolas vecumā, nu labi, sīkā tikai sāks pirmo klasi, bet lielajam būs piektā. Un nekad neesmu pamanījusi, ka grāmata būtu baisi nekvalitatīva/neloģiska - pa šiem gadiem kādas 2-3 reizes ir bijušas kļūdas mājas darbu uzdevumos, un kādas 3-4 reizes ir bijis tā, ka viņš jautāja, kā saprast uzdevuma noteikumus. Arī tie mājas darbi, kas ir prasījuši ģimenes iesaisti, ir bijuši visnotaļ loģiski un interesanti (pagājšgad veselu nedēļu svēra ģimenes saražotos atkritumus, piemēram :D). Tā ka nē, neuzskatu to par makulatūru, gribētu, lai mazāk ir kopētu materiālu no grāmatām, kas vairs netiek izdotas, un plašāka grāmatu izvēle, un vispārējā "nopirksim bērnam jaunu grāmatiņu" procesā mācību grāmatas sastāda salīdzinoši nelielu daļu no izdevumiem.

Un es esmu diezgan pārliecināta, ka šī pozitīvā pieredze nāk no tā, ka skolotāji rūpīgi izvēlas mācību materiālus. Cenšoties pēc iespējas strādāt ar to, kas ir skolas bibliotēkā un attiecīgi nav jāpērk (un, ja kaut kas ir jāpērk, mēs grāmatu pēc mācību gada atdodam bibliotēkai). Bet nepārspīlējot ar taupīgumu.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:22. Augusts 2013 - 11:11
(Link)
Tev ir ļoti paveicies ar skolu :)
Tā nav norma.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:22. Augusts 2013 - 11:12
(Link)
Izklausās pēc saprātīgas skolas :) Esmu naiva un ceru, ka jaunā sistēma lielāko daļu skolu piespiedīs būt saprātīgām un izvēlēties tikai to, kas kvalitatīvs un ilgspēlējošs.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:22. Augusts 2013 - 12:58
(Link)
Būtu jau kruta. Lai arī - kāpēc tad agrāk nevarēja?

Ai, es te tā kā tāds marsietis :D
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba