Janvāris 3., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:53 - moraļņiks :(
pēdējā laikā mani moka šausmīga doma - nu, priekš manis šausmīga - kas tas ir, sēžu es te un spamoju, piemetu jūsu friendlapas ar textiem, kurus man neviens nav prasījis. a ko darīt? uzlikt tekstiem security:protected nelīdz, jo tad es nospamošu tikai tos, ko īpaši cienu :) moš palūgt, lai visi (visi 8) izmet mani no savām friendlistēm un iemetas manā blogā tikai tad, kad jūt iekšēju nepieciešamību to darīt? a kaukāda doma tak viņiem (jums) bija, to darot? (t.i., ielikt mani friendlistē?)
un pats aizkustinošākais ir tas, ka es ļoti labi Apzinos, ka ir tikai daži cilvēki, kas izmanto šo te pasākumu, lai Apbērtu Citus Ar Savām Viedajām Atziņām, Kuras Būtu Jādzird Visai Pasaulei. un varbūt pat viņi to tā neuztver. un: ka lielākajai daļai cilvēku interesē nevis Viedas Atziņas (tā, tūlīt sākšu justies vainīga par to, ka esmu dažas tādas piefiksējusi :) ne nu īpaši viedas, bet vispār), bet gan privātā dzīve - seriāls - dienasgrāmata, nu, tā, kurā es ierakstītu, kā mans bērns ar ņerkstēšanu un barošanos piespieda mani līdz 4iem palikt gultā, un es atkal pārsteigta konstatēju, cik tomēr bezgala jauki ir vienkārši gulēt kopā... trijatā... un tur pat nevajag kaut ko īpaši teikt vai just, vienkārši tā Notiek, un viss...

un tagad es apzinos, ka ar šito postu esmu nevis (kā sākotnēji biju iecerējusi) atvainojusies par spamošanu & par savu existenci vispār, bet gan drīzāk likusi visiem, kas šito lasa (vai vismaz tiem, kas uz to ir tendēti, t.i., paššaustīšanu), mocīties tikpat rūgtās pārdomās par SAVIEM spamiem, kurus es - neapšaubāmi - lasu ar lielu interesi un līdzijušanu.

ja kas, sitiet [info]suic par šito ierakstu. Nešaubos, ka viņš ir viens no retajiem šitajā kompānijā, kas it nemaz nejūtas vainīgs. (akal panesās kategoriskie izteicieni...)

labi, lai ir, kā ir. Post entry. lasiet ātri, varbūt jau rīt es šito izdzēsīšu.
Mūzika: Nine Inch Nails - The Mark Has Been Made (uzlikts brīdi pirms post entry)

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rikella
Date:3. Janvāris 2003 - 07:25
(Link)
man arī ik pa brīdim metās tādas domas. vienreiz izdzēsu visus ieraxtus, otreiz izdzēsu un tad skalpeļa žurnāļā izlasīju lūk ko.
:))) un īstenībā padomāju ka ja mana friendliste izdzēstu visus savus ieraxtus tad es būtu dusmīga nevis priecīga
bubu :)))))
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Janvāris 2003 - 07:40
(Link)
un īstenībā padomāju ka ja mana friendliste izdzēstu visus savus ieraxtus tad es būtu dusmīga nevis priecīga
nu, es par to arī īpaši nepriecātos ;) bet tas tomēr ir savādāk kā skalpelim (lai arī citāts laps): viņš ta raizējas vairāk par to, kas viņam pašam viņa ieraxtos nepatīk. a es raizējos par to, ka citiem, lūk, nepatiks. :) labrīt vispār :)
[User Picture]
From:[info]rikella
Date:3. Janvāris 2003 - 08:02
(Link)
bet citiem patīk
savādāk tu nebūtu ievietota viņu frendlistēs
protams, es dažreiz sāku domāt vai viņi mani tik nau ievietojuši tikaj tāpē ka es dzīvē skaitos draux un tā, bet īstenībā viņiem moš riebjas mani raxtītie txt un tā
bet tad es akal domāju ka ja viņi ir mani draugi tad viņiem patīk arī tas ko es raxtu jo galugalā tā esmu es.
un vispār ja kādam nepatiktu, tad jau viņš mierīgi var izņemt no frendlistes :))))
From:[info]95
Date:3. Janvāris 2003 - 14:32
(Link)
pats vienkaarshaakais - cilveecinjiem ieksheeja nepiecieshamiiba kontakteeies/liist citu dziiviitees (zinjkaariiba)/whatever else, ko tikko pamodies cilveeks nespeej skaidri noformuleet/utt. - no sava 'cilveeka, kas 8-12hrs dienaa videeji pavada pie datora' skatpunkta - viens no retajiem veidiem, kaa palikt kontaktaa ar citiem un panjemt pauziiti no blenzhsanas notepad'aa vai photoshopaa..

pa friends listi - savaa zinjkaariibaa briizhos, kad galiigi nau ko dariit (negribas neko dariit) pati pabrowseeju citu zhurnaalinjus - attieciigi dazhi interesee vairaak vai mazaak, bet tomeer interesanti tak, ko citi savaa gudrajaa/manupraat-ne-tik-gudrajaa praatinjaa var uzrakstiit - lai padomaatu, vienkaarshi panjirgtu par to otro utt. nez, tulkojums friends listei visideaalaakais buutu 'cilveeki, ko dazhreiz lasu. jo intersee'. kaadu iemeslu deelj interesee - a tas jau ir cits jautaajums. nu un ja jau vajag (t.i. savaadaak nevar) sauksim shajaa journal.bad.lv pasauliitee tos par draugiem :) doma jau nemainaas..

un nez, man kaut kaa taa privaataa dziives dalja postos vispaar nepiesaista.. nu kaada gan man jeega cikos sveshs cilveeks ceelies un ko dariijis - ko citi cilveecinji domaa - tas jau savaadaak :) beigu beigaas to lasot var prieksh sevis ar kaut ko izdomaat :)

ai aizmuldeejos - re cilveekam, kas tikko pamodies, redzeejis vieniigi dziivu trusi, kas nav sevishkji runaatiigs, gribeejaas pamuldeet bezjeedziigus tekstinjus.. tagad shii veelme apmierinaata vienaa no journals, var mieriigi straadaat taalaak :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Janvāris 2003 - 16:43

thnx :)

(Link)
..nomierināji :) wot tā iet, ej tu cilvēks pa riņķi un gruzies savās domās, līdz tev kāds cits pasaka, ka tas Vienkārši Tā Ir, un uzreiz paliek vieglāk, lai arī neko īpaši jaunu jau neesmu uzzinājusi... bet grūti taču (visgrūtāk) pieņemt sevi tādu, kāda esmu :P
honeybee - moraļņiks :(

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba