Janvāris 3., 2003


[info]9514:32
pats vienkaarshaakais - cilveecinjiem ieksheeja nepiecieshamiiba kontakteeies/liist citu dziiviitees (zinjkaariiba)/whatever else, ko tikko pamodies cilveeks nespeej skaidri noformuleet/utt. - no sava 'cilveeka, kas 8-12hrs dienaa videeji pavada pie datora' skatpunkta - viens no retajiem veidiem, kaa palikt kontaktaa ar citiem un panjemt pauziiti no blenzhsanas notepad'aa vai photoshopaa..

pa friends listi - savaa zinjkaariibaa briizhos, kad galiigi nau ko dariit (negribas neko dariit) pati pabrowseeju citu zhurnaalinjus - attieciigi dazhi interesee vairaak vai mazaak, bet tomeer interesanti tak, ko citi savaa gudrajaa/manupraat-ne-tik-gudrajaa praatinjaa var uzrakstiit - lai padomaatu, vienkaarshi panjirgtu par to otro utt. nez, tulkojums friends listei visideaalaakais buutu 'cilveeki, ko dazhreiz lasu. jo intersee'. kaadu iemeslu deelj interesee - a tas jau ir cits jautaajums. nu un ja jau vajag (t.i. savaadaak nevar) sauksim shajaa journal.bad.lv pasauliitee tos par draugiem :) doma jau nemainaas..

un nez, man kaut kaa taa privaataa dziives dalja postos vispaar nepiesaista.. nu kaada gan man jeega cikos sveshs cilveeks ceelies un ko dariijis - ko citi cilveecinji domaa - tas jau savaadaak :) beigu beigaas to lasot var prieksh sevis ar kaut ko izdomaat :)

ai aizmuldeejos - re cilveekam, kas tikko pamodies, redzeejis vieniigi dziivu trusi, kas nav sevishkji runaatiigs, gribeejaas pamuldeet bezjeedziigus tekstinjus.. tagad shii veelme apmierinaata vienaa no journals, var mieriigi straadaat taalaak :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba