Septembris 4., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:29

(42 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bozena
Date:4. Septembris 2009 - 16:54
(Link)
Mani nekad neviens gejs vai lezbiete nav aizskāruši (fiziski morāli vai orāli), lai gan nezinu - varbūt tā krievu skuķe, ar kuru bērnībā sētā sakāvos, bija lezbiete! Toties no heteroseksuāliem mačo var atrauties vai katru dienu, ja ne savādāk, tad ausī.
Reiz es krogā sarunājos ar ļoti patīkamu puisi, kurš dzīvoja civillaulībā ar otru puisi. Viņu ļoti interesēja mans vidoklis. Kā, Tu Božena domā par to, kā par šito... Tas manām ausīm, saprotams, bija kā medus. Lielākoties heteroseksuālajiem vīriešu kārtas īptņiem ir pajāt tavu viedokli, mujer. Viņiem tak galvenais - sevi parādīt. Pa manam - viņi visi mierīgi varētu būt homoseksuāli. Atstājiet man varbūt dažus, ar kuriem notes brīdī pārgulēt. Vīriešiem vispār vajadzētu dzīvot kopā ar vīriešiem. Es savu Meitu Tēvam allaž esmu piedāvājusi, lai dzīvo kopā ar Ēriku un Māri. Tā būtu tik veiksmīga savienība - viņi varētu kopīgi nomest zeķes, nekad neko netīrīt, skatīties savus mančester junaited, neciešot no multenēm, bērnu rotaļlietām, netīkama un uzmācīgā pēcnācēju saceltā trokšņa, vienvārdsakot - abstrahēties no sieviešu un bērnu problēmām un dzīvot savu mierīgo mazo mačo dzīvīti.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:4. Septembris 2009 - 16:58
(Link)
Nez, man šķiet, ka arī starp gejiem ir pidari neciešami cilvēki. Bet man gan ir paveicies ar heteroseksuāliem draugiem (un arī ar homoseksuāliem draugiem), un tā visādi. Tā ka visādi mēdz gadīties.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba