Septembris 4., 2009


[info]honeybee14:29
Un vispār viss tas cepiens no bērnības nāk.

Atceros, kad man pirmo reizi pateica, ko nozīmē "homoseksuālisms", es reaģēju ar "visus tos cilvēkus vajadzētu aizvest uz vienu salu... SMUKU SALU... lai viņi tur var darīt savas lietas un netraucēt citiem, un TUR ARĪ NOMIRT". Man bija ļoti maz gadu, un man vēl joprojām ir kauns par šo te izteicienu.

Nu vot, un ja man tagad kāds pateiktu tipa "visus tos cilvēkus, nu, tur gejus un lesbietes, vajadzētu aizvest uz vienu tādu klubu... nu, vai diviem, vai trim klubiem, un varbūt vēl kaut kādu nomaļu pludmali, un LAI VIŅI TUR DARA SAVAS LIETAS un netraucē normāliem cilvēkiem sēdēt normālo cilvēku klubos", es riktīgi sašūtos, paziņotu, ka, IMO, jebkuras orientācijas cilvēkiem ir tiesības blandīties pa jebkādiem krogiem, ņurcīties un bučoties, un visādi citādi mīlīgi izturēties, nevis tikt nogrūstiem kaut kādā no pārējās sabiedrības norobežotā vietā.

Tad KĀDA SUŅA PĒC paši homoseksuāļi uztur un atbalsta šādu homoseksuāļu norobežošanu no pārējās sabiedrības?

Vai tad, ja kāds gejs nopirktu Roņu salu un ierosinātu visiem gejiem un lezbietēm aizbraukt uz Roņu salu un tur darīt savas lietas un TUR ARĪ NOMIRT, geji un lesbietes laimīgi uz turieni arī aiztrenktos, priecīgi par to, ka beidzot arī viņiem ir savs kaktiņš, savs stūrītis zemes?

(Vispār šitā te ir ideja. Kristieši ar Ļedjajevu priekšgalā varētu samesties naudiņu, nopirkt saliņu, pielauzt kādu geju piesegt operāciju, un visi būtu laimīgi nah.)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba