Oktobris 5., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:19
Izrādās, ka "Vakara Ziņas" ir ārkārtīgi interesanta un intelektuāli rosinoša lasāmviela. Sen nebija trāpījusies rokās, tagad sāku pārdomāt, vai nevajadzētu palasīt regulāri.

Pilnīgi rodas tāds iespaids, ka viņi speciāli apmāca savus žurnālistus neizteikt nevienu apgalvojumu, kurā nebūtu ietverta loģikas kļūda. Nu nevar tak būt, ka ir cilvēki, kam tāda domāšana no dabas :)

(16 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]prodn
Date:5. Oktobris 2006 - 13:28
(Link)
nē, Millers viņus, es vismaz tā domāju, speciāli izmāca!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 13:35
(Link)
Man vislabāk patika loģikas pērles

- Vecāki, kas sūta savus bērnus Katoļu ģimnāzijā, stingri iestājas pret nenobriedušo prātu ietekmēšanu ar aģitāciju un cita veida ietekmēšanu. JL pārstāvji esot ieradušies dažās no šīm skolām, lai it kā aģitētu par sevi "nenobriedušos" 18gadīgos skolēnus, un pat Pujata, skolas aizbildņa, sprediķī izteiktais lūgums balsot par LPP/LC diez vai spēs glābt šo nabaga bērnu psihi!

- Tikai 1,2% Latvijas iedzīvotāju pilnībā atbalsta Saeimas līdzšinējo rīcību. Tātad visi pārējie ir absolūti un pilnīgi neapmierināti ar to, kas notiek Saeimā un valdībā!!!

Un kur nu vēl rakstos ar lielu pietāti piesauktie "VZ top eksperti", "VZ eksperts, kas gribēja palikt anonīms" un "VZ ekspertes deviņgadīgadīgais dēls" :D
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Oktobris 2006 - 13:41
(Link)
1.rindkopā autors pats vispār saprot, ko viņš gribējis pateikt?
Būs vien jāpiekrīt, ka Millers viņus speciāli apmāca, vai vismaz veic psiholoģisko teroru - man, piemēram, būtu kauns zem kaut kā tāda parakstīties kā žurnālistei, bet viņiem laikam smadzenes citādi iegrozītas.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 13:46
(Link)
Tas viss raksts patiesībā anyway balstījās uz faktu, ka kaut kāda beibe, kas kandidējot JL sarakstā, esot braukusi uz skolu ciemos... Ziņa par tikšanos piesprausta pie ziņojumu dēļa... Skolā gan apgalvojot, ka viņa esot bijusī kolēģe un aicinājums attiecas tikai uz skolotājiem, bet "nav zināms, par ko šajā saspringtajā pirmsvēlēšanu laikā skolai piederošajās telpās pļāpāšot JL deputāte ar bijušajām kolēģītēm, bez tam šīs informācijas sniedzēja arī startēšot no JL saraksta... Bet labi, ka ir Pujats, labi, ka tā" :D A raksta nosaukums "JL aģitē skolās, ietekmējot nenobriedušu psihi" vai tamlīdzīgi ;D

Woshim nenopriecāties :)))
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Oktobris 2006 - 14:13
(Link)
Imho, mērķauditorija "ar nenobriedušu psihi" tik un tā nav balsstiesīga, savukārt, tiem, kuriem ir 18, psihei tā kā būtu jābūt stabilai :)
Izskatās pēc ziloņa no mušas, ja ne sliktāk. Bet nu tā ir VZ specializācija pēc definīcijas :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 14:14
(Link)
Nuja, blurvīgi tas viss :)
From:[info]
Date:5. Oktobris 2006 - 13:34
(Link)
piemērus!:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 13:38
(Link)
Sk. augstāk :)
Vispār visa avīze ir viena liela pērle, bet dažiem radījumiem ir īpaši paveicies.

Ā, jā, vēl burvīgs ir žurnālists Andris Rubīns, kas apgalvo, ka homoseksuālisti ir sliktāki par resnuļiem un plikpauriem, jo no skatīšanās uz resnuļiem un plikpauriem viņš nekļūstot ne resns, ne plikpaurains ;) Da vispār viss raksts par seksuālajām minoritātēm bija burvīgs :)
From:[info]
Date:5. Oktobris 2006 - 15:37
(Link)
un tā raksta avīzē!??
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 15:41
(Link)
Jā, es arī biju viegli pārsteigta ;)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 14:12
(Link)
Ņekarkaj.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:5. Oktobris 2006 - 14:58
(Link)
es te nesen Princesi (ritas lasmanes garadarbu) palasiiju. bez visa cita tur bija raksts par feminismu (kaa gadsimta seergu). feministes iedaliijaas sufrazhistees, radikaalees, power girls, kolaboracionistees un homofobees (jaa, jaa!). homofobes (un shim vaardam nav viirieshu dzimtes), izraadaas, ir sievietes, kuras ieniist viirieshus. un miil sievietes. vienvaardsakot, ir homoseksuaali orienteetas.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Oktobris 2006 - 16:40
(Link)
Droši vien šai žurnālā ikviena sieviete, kas nav Rita Lasmane vai erotisko pastāstu literārā varone, tiek uzskatīta par frigidu maitu :)
From:[info]tots
Date:5. Oktobris 2006 - 18:34
(Link)
..aaber, vai nebuuutu briinum jauki, kaadu briidi padziivot pasaulee, kas nepakljautos vispaareejiem logjikas likumiem? :] kautgan muusu valstinja jaunudien nav taalu no vietas kuraa Kerola Alise neapmaldiitos..
From:[info]makmerfijs
Date:5. Oktobris 2006 - 18:37
(Link)
Palasi citus preses nama laikrakstus - piemēram NRA. Venspils maizestēvam labvēlīgas politiskās līnijas ir svarīgāka. Lai gan demagoģija tur (ja tā var izteikties) ir kvalitatīvāka.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba