Oktobris 5., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:19

(16 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 13:35
(Link)
Man vislabāk patika loģikas pērles

- Vecāki, kas sūta savus bērnus Katoļu ģimnāzijā, stingri iestājas pret nenobriedušo prātu ietekmēšanu ar aģitāciju un cita veida ietekmēšanu. JL pārstāvji esot ieradušies dažās no šīm skolām, lai it kā aģitētu par sevi "nenobriedušos" 18gadīgos skolēnus, un pat Pujata, skolas aizbildņa, sprediķī izteiktais lūgums balsot par LPP/LC diez vai spēs glābt šo nabaga bērnu psihi!

- Tikai 1,2% Latvijas iedzīvotāju pilnībā atbalsta Saeimas līdzšinējo rīcību. Tātad visi pārējie ir absolūti un pilnīgi neapmierināti ar to, kas notiek Saeimā un valdībā!!!

Un kur nu vēl rakstos ar lielu pietāti piesauktie "VZ top eksperti", "VZ eksperts, kas gribēja palikt anonīms" un "VZ ekspertes deviņgadīgadīgais dēls" :D
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Oktobris 2006 - 13:41
(Link)
1.rindkopā autors pats vispār saprot, ko viņš gribējis pateikt?
Būs vien jāpiekrīt, ka Millers viņus speciāli apmāca, vai vismaz veic psiholoģisko teroru - man, piemēram, būtu kauns zem kaut kā tāda parakstīties kā žurnālistei, bet viņiem laikam smadzenes citādi iegrozītas.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 13:46
(Link)
Tas viss raksts patiesībā anyway balstījās uz faktu, ka kaut kāda beibe, kas kandidējot JL sarakstā, esot braukusi uz skolu ciemos... Ziņa par tikšanos piesprausta pie ziņojumu dēļa... Skolā gan apgalvojot, ka viņa esot bijusī kolēģe un aicinājums attiecas tikai uz skolotājiem, bet "nav zināms, par ko šajā saspringtajā pirmsvēlēšanu laikā skolai piederošajās telpās pļāpāšot JL deputāte ar bijušajām kolēģītēm, bez tam šīs informācijas sniedzēja arī startēšot no JL saraksta... Bet labi, ka ir Pujats, labi, ka tā" :D A raksta nosaukums "JL aģitē skolās, ietekmējot nenobriedušu psihi" vai tamlīdzīgi ;D

Woshim nenopriecāties :)))
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Oktobris 2006 - 14:13
(Link)
Imho, mērķauditorija "ar nenobriedušu psihi" tik un tā nav balsstiesīga, savukārt, tiem, kuriem ir 18, psihei tā kā būtu jābūt stabilai :)
Izskatās pēc ziloņa no mušas, ja ne sliktāk. Bet nu tā ir VZ specializācija pēc definīcijas :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2006 - 14:14
(Link)
Nuja, blurvīgi tas viss :)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba