Oktobris 25., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:10 - atskaite

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:25. Oktobris 2005 - 23:22
(Link)
Man nez kāpēc Krēslas sardze šķita paviršāka par abām iepriekšējām. Tāda... nu nezinu "O, Sardzes tagad ir populāras, derētu vēl vienu grāmatu".

pārāk iecentrēta uz vienu pašu Antonu un viņa iespēju eskalāciju līdz turpat visvarenības līmenim.(Un šis nav pirmais autora darbs, kur tas notiek - tas pats ir Spektrā, tas pats manā mīļajā Atspulgu labirintā-Viltus spoguļos-Caurspīdīgajās vitrāžās, tas pats Sapņu līnijā-Ilūziju imperatoros - vienkārši viena no tēmām, kas šķiet nedaudz uzkrītoša... Jap, norāde, ka, iespējams, lasīts par daudz.)

Vēl - pāreja no 'visi ir slikti, bet katrs savā veidā' uz 'patiesībā starp abiem vispār nav nekādas atšķirības' man bija pārāk krasa, tā neaizveda lasītāju sev līdz tajā dabiskajā plūdumā, kas parasti raksturīgs Lukjaņenko viegli filozofiski ietonētajiem darbiem.
Kopumā - nav slikta... bet nekādi ne stap maniem mīļākajiem Lukjaņenko darbiem.
Varbūt viedoklis mainīsies pēc pārlasīšanas.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Oktobris 2005 - 00:59
(Link)
Nu, pirmo dozor'u uzsvērtās atšķirības/problēmas man acīmredzot nav īpaši aktuālas (tāpat jau viss ir skaidrs, da i pofig), bet atšķirība starp cilvēku un citādo - tas jau ir biki cits jautājums. bet precīzi nepamatošu atšķirību.

man domāt, nevis kaut cik objektīvi vērtējams "kvalitātes" jautājums, bet lasītāja uztveres/gaumes/aktuālo problēmu jautājums.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Oktobris 2005 - 11:33
(Link)
Btw, kas atiecas uz spektru - vai pirms tam būtu jāizlasa kāda cita grāmata? Sagribējās jamo izlasīt, bet negribas sākt ar sequela trešo grāmatu ;)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:26. Oktobris 2005 - 11:59
(Link)
Spektrs ir pats ar sevi, bez prīkveliem, bez sīkveliem pat ne stāstu formātā. Vispār, to jau no nodaļu nosaukumiem varētu uzminēt ;)


Un vēl, šķiet, ka tev varētu patikt.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Oktobris 2005 - 12:43
(Link)
neesmu pievērsusi tik smalku uzmanību :) bet paldies
honeybee - atskaite

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba