Novembris 9., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:00

(91 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:12. Novembris 2023 - 23:42
(Link)
Tīri pašizglītībai - kādi ir izplatītākie meli par transcilvēkiem?

OK `` viņi visi ir nelaimīgi un ja nav tad būs`` varētu būt #1, šitas ir standarts, sk. nelaimīgos gejus, nelaimīgos ateistus, nelaimīgos šķirteņus, nelaimīgos atturībniekus, nelaimīgās bezbērnu sievietes, nelaimīgos ..... [ierakstīt vajadzīgo].
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2023 - 06:25
(Link)
"Viņi visi ir psihiski slimi" ir #1
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:13. Novembris 2023 - 08:05
(Link)
Nu jā tāpat kā kreiļi, nedzērāji, introverti untātālāk nerunājot nemaz par jebkuriem ticīgajiem [kuri parasti ir tie kas brauc virsū apspriežamajām kategorijām un uz sevi nepaskatās]
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2023 - 08:33
(Link)
Ko
Es ne reizes neesmu dzirdējusi, ka kāds kaut ko tādu teiktu vai kā masas to uztvertu nopietni
Nevajag jau nu nonivelēt situāciju, tipa "kas tad šiem kaiš, kreiļiem ir tā pati problēma"



[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:13. Novembris 2023 - 09:12
(Link)
Es drīzāk par to ja kāds brauc virsū tām pašām transpersonām ka šamie ir ``nenormāli`` tad var indīgi atbāzt piemēram `` normālais atradies, dievam tic`` , nu tb ja drusku nopietnāk tad ir īpatnōbas un ir patoloģijas, īpatnības ir tas kas pašam un citiem netraucē, patoloģijas ir tas no kā pats cieš/ citus apdraud. Ja cilvēkam ir labi no tā ka viņš iet uz baznīcu vai lieto kosmētiku vai neēd gaļu tad viņš ir normāls cilvēks kas iet uz baznīcu vai lieto kosmētiku vai neēd gaļu un visādus morālistus kuri mēģina viņu piespiest būt kā visi vajag [ nu Putins reiz pateica ko vajag]
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:13. Novembris 2023 - 11:15
(Link)
Tīri pašizglītībai atliek palasīt tipiskos komentārus pie taviem daudzajiem ierakstiem par transpersonu tēmu. Principā, praktiski viss, ko raksta tavas cibas biežākais viesis gnidrologs.

Biežākie un bīstamākie meli ir apgalvojumi, ka transpersonas ir izvirtuši pedofīli, kas nāk pēc mūsu bērniem. Šeit vnk nav nekādu pierādījumu, ka transpersonu vidū būtu vairāk pedofīlu nekā populācijā vispār.
Zem "viņi nāk pēc mūsu bērniem" apakšā iet arī pašreizējā panika par bērnu masveida tranzīciju. Pirmkārt, tur ir meli ar statistiku, apgalvojot, ka nepilngadīgu transpersonu skaits ir pieaudzi par 300-ciktur-procentiem. Taču realitātē tas ir pieaugums no 0 komats x uz 0 komats y procentiem no nepilngadīgo populācijas. Nekas masveidā nenotiek. Tāpat arī nav nekādu masveida nožēlošanu. Precīzus datus meklē pats, ja interesē. Es šodien nevēlos piestrādāt par Googli.
Tas pats arī nu jau par mēmi kļuvušais "veselus bērnus liek zem skalpeļa". Nevienā valstī bērnus zem skalpeļa neliek. Tur bija daži piemēri ar pusaudžu vecuma transpuišiem, kuriem veiktas krūšu samazināšanas operācijas, taču, pirmkārt, tie vairs nav bērni, otrkārt, tas notiek ārkārtīgi reti, parasti gaida līdz 18+ vecumam. Treškārt, ir liekulīgi sašust par burtiski dažiem 16-gadīgiem transpuišiem, bet nesašust par n-tajiem gadījumiem, kad plastiskās operācijas veic nepilngadīgām pusaudzēm, kuras nav trans.

Otri tikpat bīstami meli ir tas, ka transsievietes ir drauds cissievietēm. Atkal, nav nekādu pierādījumu, ka šie apgalvojumi būtu patiesi. Visa panika par tualetēm un cietumiem ir balstīta fantāzijās. Šeit atliek palasīt black_robin cibu, lai redzētu, ka ir tikai baiļu fantāzijas, bet pierādījumu nav. Cik reāli gadījumi ir notikuši, kur transsieviete ir uzbrukusi cissievietei? Pa visām Eiropām un ASV kādus dažus piemērus varbūt savākt varēs.

Trešā grupa ar meliem ir visādas fantāzijas par transpersonu iekšējo motivāciju. Respektīvi, atrast jebkādu citu izskaidrojumu, tikai ne noticēt tam, ko transpersonas par sevi saka paši. Nu šeit ir viskautkas, sākot no meliem, ka trans identitātes ir moderns izgudrojums un agrāk nekā tāda nebija, līdz dīvainām teorijām par trans identitātēm kā autoerotisku fetišu. Arī, vnk palasi komentārus savā cibā, palasi gnidrologu, palasi black_robin - tur tas viss tiek atkārtots n-tās reizes bez jebkādu pierādījumu bāzes.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2023 - 11:18
(Link)
ak jā, paldies, par šo es jau biju veiksmīgi piemirsusi. :/
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:13. Novembris 2023 - 11:25
(Link)
Nu jā, un es aizmirsu piebilst, ka tas nebūt nav izsmeļošs saraksts ar melu piemēriem. :(
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Novembris 2023 - 11:28
(Link)
iekritu vikipēdijas mellajā caurumā, drusk šķērmi palika
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:13. Novembris 2023 - 12:11
(Link)
Also drusku jocīgi ka samērā retus gadījumus tā izbazūnē. Ir daudz citu veidu cilvēki ar spec vajadzībām kurus jāņem vērā, piemēram vājredzīgie un neredzīgie vai ja mēs nerunājam par traucējumiem/ bojājumiem - gluži vienkārši introverti, bet par tiem tāda trokšņa nav. Mana hipopotēze -tāpēc ka viss kas saistīts ar dzimti un seksualitāti ir laba barotne parazītmorālistiem. Tā kā seksualitāte daidziem cilvēkiem ir būtiska, parazīti cenšas cilvēkus caur viņu kontrolēt.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:13. Novembris 2023 - 12:06
(Link)
Nu labi no gnidrologa vēl tikai vēsturi vispār un ebreju vēsturi konkrēti pamācīties, bet OK, tātad tas ir par standarta gnidroloģiju, skaic.

Tas kas iespējams [atkal, man tagad nav laika meklēt norādes] varētu meikot sensu ir teorija ka biežākas nobīdes reproduktīvajā psihosomatikā ir tāpēc ka mēs esam piesārņojuši vidi ar samērā stabilām steroīdu veida molekuklām, tas ir - hormonālajiem kontraceptīviem. Nu un tagad tās vielas ir visur vidē un visi tās uzņem, atkal bija kaut kādi pētījumi par jūras dzīvnieku pārošanās un reprodukcijas traucējumiem steroīdu piesārņojuma rezultātā, no turienes aug kājas šai hipotēzei.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Novembris 2023 - 09:05
(Link)
Izrādās, pat bans ir bans, nav pag transpersonai jāuzbrauc
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba