Janvāris 23., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:28
bērnam šodien paliek pusgads, un šo dienu viņš atzīmē ar jaunu prasmi: nostāties četrrāpus. galvenā problēma šajā situācijā ir tā, ka rāpot viņš vēl nemāk (t.i., pārlikt rokas/kājas uz priekšu) un zaudēt jauiegūto pozīciju arī ne. rezultāts: tup viens nikns puišelis, manta deguna galā, bet līdz viņai tikt nevar, jo uz priekšu pavirzīties nemāk. vienīgais variants - sašūpoties, iemaukties ar galvu gultas redelēs un sākt bļaut.
jā, un mammas pups ir apriebies, tad labāk mēģināt zīst tēti vai izlikties, ka ļoooti grib lielo cilvēku ēdienu (ceptus kartupeļus, piemēram).

ps - jūs tur apakšā, beidziet spamot :) galīgās auzās sabraukuši :)

(4 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:23. Janvāris 2003 - 14:45

Liels sveiciens!

(Link)
Chaaauz! Re kaa darbonjiem iet ... aizmirsu laiciigi sveikt mazo ar pirmo 6 meeneshu atdziivoshanu shajaa pasaulee! Nu ta sveiciens mazajam dzhekinjam un arii jaukajai maaminjai!
From:(Anonymous)
Date:23. Janvāris 2003 - 15:37
(Link)
Cik atceros no savu beernu shaada vecuma piedziivojumiem, beebjiem paliidzot iemaaciities atsperties, t.i. pieliekot roku stingri pie peedinjaam un taadeejaadi pabiidot vinjus pat drusku uz priekshu, vinji pat ljoti aatri saprot kas jaadara un iemaacaas raapot. Tikai tad rodas jauna probleema, kaa redzeet kur aizraapojis un ko sadariijis. Labi buutu ja mammai shajaa laikaa paraadiitos veel pa acu paarim katraa galvas pusee ;))
[User Picture]
From:[info]mako
Date:23. Janvāris 2003 - 15:39
(Link)
Labi paliidzot ar speeriens pa peecpusi........
[User Picture]
From:[info]tihhi_prom
Date:23. Janvāris 2003 - 15:57
(Link)
cik atceros no sevis tajaa vecumaa es gan teeloju savu interesi pret lielajiem diivainajiem radiijumiem-cilveekiem bet visvairaak man patika sava klaatbuutne visos procesos , savs iikshkjis sava matu sproga mutee..nu labi dazhreiz bija interesanti pakacinaat arii citus bet mana ieksheejaa pasaule peec taa nebreeca :)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba