Augusts 28., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:32
tomēr - cik maz ir patiesi spožu personību, kuras satiekot, elpa aizraujas, un skatījums uz pasauli, kaut uz brīdi, bet tomēr (un neatgriezeniski) mainās.
un viņiem pat nevajag neko īpašu teikt, neko gudru vai apgarotu.

satikos ar Mihailu Gruzdovu.
tāds kalsns, pelēks vīriņš, kas nevis saplūst ar istabas iekārtu, nē, drīzāk uz viņa fona izceļas visparastākā sekcija, apbružāts koka pelnutrauks.
un tagad visu dienu atmiņās pārcilāju šīs desmit minūšu ilgās tikšanās epizodes. viņa rokasspiedienu. atzinīgo reakciju uz tādām frāzēm kā "- ko jūs vispār darāt? - audzinu bērnu... (fantastiska atbilde uz jautājumu par radošo darbību ;)) - o! tas ir labi" un faktu, ka man nav mobilā telefona.

šito iespaidu es varu salīdzināt vienīgi ar iespaidu, ko atstāja Raitis Vilciņš. un vēl joprojām atstāj.

(11 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]lapsa
Date:28. Augusts 2003 - 01:04

?

(Link)
tad - uz briidi, vai tomeer neatgriezeniski?

vai nav taa, ka reizeem glorificeejam lietas un personiibas, kas savaa buutiibaa vienkaarshi ir ar mazliet citu noziimi shajaa pasaulee???
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Augusts 2003 - 04:58

Re: ?

(Link)
abējādi :)

bet patiesībā jau ir grūti runāt par "glorificēšanu", ja gan par Vilciņu, gan par Gruzdovu ir dzirdēts vismaz tikpat daudz slikta, kā laba. nu, ja jau tu runā daudzskaitlī ;)
[User Picture]
From:[info]puc
Date:28. Augusts 2003 - 09:22

Re: ?

(Link)
Nu par aizgājējiem jau laikam tikai labu jāteic....
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:28. Augusts 2003 - 09:58
(Link)
gribēju jau pajokot, ka esi viegli ietekmējama, bet tad pamanīju, ka tie ir tikai divi cilvēki - tad jau nemaz tik viegli nav.. ;) bet Vilciņš tomēr bija šarlatāns, jauks cilvēks un tas, ko mēdz saukt "gaišu cilvēku", bet šarlatāns šī vārda labākajā nozīmē (lai nu nepadomātu neko sliktu, teikšu, ka man nekas nebūtu pretim, ja arī par mani pēc manas nāves tā teiktu) kaut kādā ziņā arī Gruzdovs spēlē to cilvēku, kas viņš nav... nu, bet, ja labi spēlē, lai taču ir, vai ne?
From:[info]buks
Date:28. Augusts 2003 - 10:11

esmu kaadreiz ko liidziigu domaajis, kad mazs biju

(Link)
Tik neatradu atbildi uz vienu jautaajumu: vai tas cilveeks uz Tevi atstaatu taadu pashu iespaidu, ja Tu nezinaatu, ka tas ir Gruzdovs, bet domaatu, ka tas ir kaiminju maajas santehnikjis Bruno?
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:28. Augusts 2003 - 10:22

Re: esmu kaadreiz ko liidziigu domaajis, kad mazs biju

(Link)
Nezinu kā ar Gruzdovu, bet - Dobrovenskis, ja viņš ielu slaucītu, šķiet, atstātu tādu pašu iespaidu. Pēc īsas sarunas.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:28. Augusts 2003 - 10:21
(Link)
Nu, man tā bija ar Dobrovenski. Vēl pelēkāks vīriņš, kā Tu zini, un varbūt pat starojuma nekāda nav, bet tie DARBI un tā PIETICĪBA. Un tā LAIPNĪBA.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:28. Augusts 2003 - 10:51
(Link)
Neesmu nekad satikusi nevienu tik Lielu (nu kaa Raini) , kas atstaatu shaadu iespaidu, tachu reizeem to atstaaj visparastaakie cilveeki. Teiksim vakar-seezh uniitii pie bankas galdinja taada Liela sieviete-fiziski liela-nu taada riktiiga zvejnieksieva peec apmeeriem.Raama,peetosha. Sirma un iipatnaam aciim- sirmas skropstas un sarkanas acis. Sajuutas palika taadas ne-zemes, it kaa vinja buutu kaads gars kaa no Kastanjedas graamataam un it kaa es vieniigaa sho redzeetu. Uniisha rosiigais njigu nejegu no vinjas iespaida škietas blāvs fons...veel tagad shermulji no shii skata.
[User Picture]
From:[info]puce
Date:28. Augusts 2003 - 12:19

nu ja

(Link)
runa jau ir tikai par Personības Magnētismu. Un tas vai nu ir, vai nu nav. Un arī starp dažādiem cilvēkiem - vai nu ir, vai nu nav.
A gribētos ta kā, lai arī par mani ( un tev droshi vien gribētos, lai par tevi, un kaimiņu Rūdim, lai par viņu) kāds tāpat pasaka - kas par Personību...
From:[info]remediosa
Date:28. Augusts 2003 - 14:42

mhm

(Link)
Vilciņš - NETVERAMĀ ENERĢIJA
[User Picture]
From:[info]puc
Date:28. Augusts 2003 - 22:30

Re: mhm

(Link)
Tverama. Tā gāzās no viņa straumēm līdzko viņš ienāca auditorijā. Kopā ar trāpīgajiem un stipri indīgajiem jociņiem ar kuriem pirmkursniekiem bij` pierakstītas visas pierakstu burtnīcu malas, lai pēc tam tie ātri vien kļūtu par iemīļotu folkloru...
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba