Augusts 12., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:57 - piezīmes uz vakardienas malām
"Aicinājums."
Bija tāda epizode kā Jānis Kalve, kas kāda darba sakarā diezgan daudz runāja par "virtuālo cilvēku". Teoriju. Žēl, ka nepierakstīju, bet lūk, ko atceros - tādam nav vērtību un objektu hierarhijas (viss liekas vienādi svarīgs), nav personības (viņš kļūst par to, ko uztver). Un viņš esot deģenerāts (iepriekšminēto iemeslu dēļ plus vēl daži iemesli, kurus esmu aizmirsusi). Darba autors - pazīstams, labs narkologs. Nujā, un attiecību veidošana, nepazīstot otru ne vaigā, ne kā personību, arī tika pieminēta. Kā sakarā es aizdomājos par to, ka Kad debesis ir vaļā zināmā mēra ir darbs par virtualitāti.
Nujā, bet es nepiekrītu par automātisku deģenerāciju. Tas tam onkam kā narkologam ir licies.

Vēl: pārsteidzoši nomainījusies "A" publika. Tikai daži kadri ir no "vecajiem". Tikai dažus kadrus no jaunajiem es uztvēru kā sarunas vērtus. Un drausmīgi nošokēja "A" dienasgrāmatā veiktie ieraksti ar w un z kur nevajag. Dzirdēju, ka pat "A" karogu gribējuši zīmēt ar uzrakstu "Aicinājumz". Bet, ja k-kas tāds būtu noticis, es būtu apgriezusies un aizbraukusi atpakaļ droši vien. Šī ir otrā reize, kad šitā pretīgā rakstība mani ir traumējusi (savās dienasgrāmatās tie ļautiņi var rakstīt kā grib, man pofig). Bet. kad piefiksēju, ka kāda meitene šo galotnes z ir ielaidusi dzejolī, pie kam pilnīgi bez pamatojuma un acīmredzot nejauši, man gribējās kliegt.
Toreiz es nekliedzu, protams, bet tagad gan kliedzu.
Atvainojiet par izvirdumu.

Vēl: tā kā Kalves bija atveduši savu pusotrgadīgo meitiņu, puse sarunu bija par bērniem. Un to audzināšanu. Nu, pa vidam bišķi par dzeršanu arī un bišķi par literatūru.
"Es vēlētos, kaut Velga Krile nebūtu aizgājusi no šīs pasaules," - kāda no "A" dalībniecēm pie ugunskura.
"Kas par muļķīgu vēlēšanos!" - honeybee, pilnīgi impulsīvi.

Un vēl - dažas jaukas, nenotveramas sajūtas. Tīras draudzības, tīras savstarpējās uzticēšanās, tīras dvēseļu (un miesas, ko tur liegties ;)) pievilkšanās. Bet to es paturēšu pie sevis :)

(10 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skuka
Date:12. Augusts 2003 - 14:25
(Link)
Man no tiem w un z vienkārši melns un sarkans gar acīm no pilņīgi neadekvāta, nesamērojama niknuma:) Varbūt tas ir vecums - bet nu totāla neiecietība.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:12. Augusts 2003 - 18:15
(Link)
vecuma maksimālisms ;)
From:[info]vissviens
Date:12. Augusts 2003 - 15:20
(Link)
atvainojos par neattapiibu, bet kas iisti ir w un z?
From:[info]vissviens
Date:12. Augusts 2003 - 15:31
(Link)
mazliet palasiiju tavu neseno prozas veikumu - shkjiet, ka ir diezgan forshi. vai negribi ieksh "satori" iepubliceet?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:12. Augusts 2003 - 17:56
(Link)
wissvienz (ja jau mēs par rakstību runājam ;)), kāpēc gan ne? man tikai prieks, ka nenāksies pašai čakarēties ar pārnešanu uz html ;P
[User Picture]
From:[info]maya
Date:12. Augusts 2003 - 16:23

jā, kādreiz zāle bija zaļāka ;)

(Link)
man kā absolūti neoficiālam Aicinājuma slepenajam iemītniekam (brīnos kā mani tomēr tās divas vasaras neizmeta no gaujaslīčiem), jāsaka, ka TAJOS laikos viss bija tikai netveramās sajūtās, kuras gan šobrīd ir pamatā pavisam tveramām un reālām dzīvēm. :)
[User Picture]
From:[info]maska
Date:12. Augusts 2003 - 18:18
(Link)
sajebalo! Pilnīgssss SB!!! Dsejnieki mūsdienās raksta kā pagadās - katrs jūtās aicināts reformēt valodu, būt revolucionārs. Vienīgā revolūcija ko tie nelieši isdara ir visuālā simbolu nomaiņa, jo lasījumā nez vai viņi paši gribēs ssssssāģēt lasītāju ausis, kā kaukā nesasniedsama priekšposteni presentējot iepriekšminēto skaņu, kuru kā tabu mēs neminēsim. O, šis daudsfigūru audekls "Apsiņas provinciālisma celmlauši sarunājas pilsētnieku valodā"...
From:[info]krix
Date:12. Augusts 2003 - 20:28
(Link)
erm.. shodien bija vesels pikets par to, ka J.K. ir ok.. un ka tie psihiatri vesela cilveeka (taa, kursh vinjus traucee vinjupraat) phisi traumee neatgriezeniski.
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:13. Augusts 2003 - 15:48
(Link)
vecums
[User Picture]
From:[info]elina
Date:13. Augusts 2003 - 19:37
(Link)
ja tu buutu proteseejusi par tiem "w" u.c. kropljojumiem, tad jauninjie galiigi nesaprastu tevi un justos tieshi tikpat nesaprasti, cik tu pirms kaadiem..nju kaadiem gadiem ;)
honeybee - piezīmes uz vakardienas malām

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba