Aprīlis 9., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:56
OK, pārlasīju savu cibu un konstatēju, ka principā zem atslēgas lieku tikai
- to, kas ir tieši saistīts ar bērniem un viņu dzīvi un ko es tāpat nepubliskotu,
- to, kas ir reāli aizskaroši cilvēkiem, par kuriem es runāju, un turklāt cilvēkiem, kurus es nevēlos aizskart. nu, jo tas, ka cilvēks mani ir personiski nokaitinājis, nav tas, pēc kā citiem būtu par šo cilvēku jāspriež + ļoti bieži ir tā, ka es īslaicīgi aizkaitinos, paburkšķu cibā un tad vairs neesmu aizkaitināta,
- lietas, kas ārpus konteksta nolasās ne tā, kā tām būtu jānolasās, un es jau rakstīšanas brīdī esmu bijusi pārliecināta, ka neesmu gatava skaidrot kontekstu.

That said, vispārējais sentiments, kas uzvirmo zematslēgas ierakstos, ir par to, ka ir vienkārši bailīgi stāstīt, kā tu jūties (un es zinu, kā tas ir) un ir riebīgi tad, kad cilvēki vienkārši atnāk pateikt kaut ko pretīgu, lai arī viņiem to nevajadzētu darīt.

Kādreiz sensenos laikos cibā bija tā, ka nebija ok banot cilvēkus, jo, nu, vienmēr taču varēja gadīties, ka cilvēks nāk pie prāta un tad pasaka kaut ko jēdzīgu. Bet man šķiet, ka tas ir done, ka ir cilvēki, kas nenāk pie prāta, un kas redz visus tos klusējošos un čukstošos cibiņus kā savu uzvaru, jo, lūk viens "tās puses" cilvēks apklusināts. (Tajā laikā gan cilvēki tiešām mēdza banot nevis par konstantu diršanu virsū, bet par to, ka cilvēks vienreiz pateicis kaut ko tādu, kas nolasās kā aizskarošs.)

Starp cilvēkiem, kurus es esmu šādā veidā izbanojusi (uz, teiksim, 24 stundām), ir bijuši cilvēki, kurus es cienu un uzskatu par jēdzīgiem cilvēkiem, bet kam vienreiz (uz mazāk kā 24 h) kaut kas galvā nošķiebies.

Tātad tagad testa režīmā varētu ieviest opciju "screen comments: by non-friends". Nav jau tā, ka pie manis miljons komentētu, gan jau paspētu ķeksīšus salikt.
Un ar anonīmiķiem tas ir fantastiski efektīvi - ieviešas te, par provi, kaut kāds krīps, pāris reizes iekomentē, un konstatē, ka viņa komentārs netiek atskrīnots, un surprisingly atpišas. Man ir aizdomas, ka vēl daži cilvēki atpistos, ja ierubītu savos maigajos prātiņos, ka viņu komentāri absolūti neko nepienes diskusijai.

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:10. Aprīlis 2021 - 00:28
(Link)
Nujā banot nav interesanti
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Aprīlis 2021 - 00:36
(Link)
Nu, mums ir radikāli atšķirīgi priekšstati par to, "ko ciba dara"
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:10. Aprīlis 2021 - 00:36
(Link)
Nu jā es viņu nelietoju kā dienasgrāmatu
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:10. Aprīlis 2021 - 09:02
(Link)
"vēl daži cilvēki atpistos, ja ierubītu savos maigajos prātiņos, ka viņu komentāri absolūti neko nepienes diskusijai."

Es bieži jūtos šajā kategorijā, bet skatoties uz pagātni, lēnām attīstos. Tobiš agrāk bija sliktāk.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Aprīlis 2021 - 09:07
(Link)
Man šķiet, ka ikviens komentārs defoltā kaut ko pienes, ir tikai tādi, kas tik agresīvi pazemina sarunas vērtību, ka tas plusiņš ātri nomīnusojas
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:10. Aprīlis 2021 - 12:23
(Link)
Jā, man ar kādu krietnu laiciņu anonīmiķu komentāri tiek skrīnoti un ja es neatskrīnoju, tad diezgan veiksmīgi atsijājas. Bet nu jā, tāpat ļoti maz rakstu publiski, jo latest posts lapa pēdējā laikā ir tik toksiska, ka negribās, lai arī mani ieraksti ir pa vidu tai sļurgai.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba