Jūnijs 8., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:23

(42 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 15:49
(Link)
Tas, ka tu vispār uzskati jebkādu dialogu, kas nav 100% propagandas atgremošana par ko nepieņemamu un tēlo kaut kādu benevolenci "rekā es to atpakaļrāpuli vēl nebanoju un nedzēšu" ir iemesls kāpēc ievēl Trampus, notiek Brexiti, visur eiropā ceļas kājās nacionālisti un kazi, ar lgbt cilvēki nākotnē sagaidīs krietni grūtākus laikus, nekā klasiski liberāļi viņiem bija nodrošinājuši.
Kur es teicu, ka 'būt nav okej'? Kāpēc atkal jāizdomā bubuli? Es kategoriski nepiekrītu propagandai, kura ir pretrunā ar elementāru bioloģisku realitāti. Līdzjūtība un labestība ir norma, ko būtu labi ievērot jebkurā situācijā. LGBT te nav nekāds izņēmums. Visi tie mēģinājumi manis teikto sagrozīt kā ko naidīgu ir tik bērnišķīgi. Jūs, sjw ļevoki, starp citu tieši šīs infantilās taktikas dēļ strauji zaudējat piozīcjas. Cilvēki nav TIK stulbi un ar laiku tolerance pret bullšitu beidzas.
Jūs zaudēsiet. Tu zaudēsi, ja tā tiks turpināts. Ja nebūs saruna, bet unilaterāls spiediens no kreiso kontrolētiem medijiem un institūcijām, būs pilsoņu karš, agri vai vēlu. Pati domā vai tavai pusei tas būtu izdevīgi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2018 - 16:21
(Link)
honeybee: "Es nestrīdos, atstāju tavu viedokli savā blogā, neizbanoju, neko sliktu nesaku, kā arī tiem, kam varētu būt iebildumi pret šādu viedokli, paskaidroju, kāpēc ir vērts to atstāt publisku."
gnidrologs: "PIZĢEC TEVIS DĒĻ IEVĒLĒJA TRAMPU UN SĀKSIES PILSOŅU KARŠ!!!"

..well fine, es pat vairs nezinu, ko man darīt :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 18:38
(Link)
Es nevienu pat neesmu iedomājies banot savā blogā, pat ja cilvēks mani apdirš. Vienīgais bans bija pret svenskbiski, jo viņš prosta flūdoja. Apdomāt banu vai bloku par to, ka kādam nepiekrīti ir tieši tā sniegpārsliņu filozofija, par ko jūs tiekat apsmieti un ar vien vairāk zaudējat. Ieteiktu adjustēt savu debates taktiku, ja gribi palikt relevanta ārpus sava riņķadroča.;)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2018 - 18:51
(Link)
pffff, pēc Trampa ievēlēšanas un pilsoņu kara "honeybee vairs nebūs relevanta" šķiet tik antiklimatiski :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 19:01
(Link)
Nav nekas tik patētisks. Lieta ir tāda, ka sjw retorikas pulveris ir slapjšs. Jo tu vairāk centīsies to izmantot, jo mazāks cilvēku procents tevi turpmāk ņems par pilnu. Interesanti, ka pat jaunās, post mileniāļu paaudzes sāk vairāk vērsties konservatīvisma virzienā, jo agresīvi sjw helikoptervecāki ir tik pat opresīvi kā fundamentāli relitardi, kas savā laikā izprovocēja hipiju u.c. neformāļu kustības.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2018 - 19:32
(Link)
Vēl joprojām antiklimatiski :( Lai gan, protams, ideja "ja es izbanošu gnidrologu, tad citi neuztvers mani tik ahujenna nopietni" ir ļoti kārdinoša.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 20:00
(Link)
Tu vienkārši nesaprotu ko saku, vai vēlies to notraust. Mani nejebī kurš ko par mani domā, dzēš vai bano. Es godīgi Tev stāstu par to kādā veidā šobrīd reaģē uz tava stila retoriku. Man paziņu lokā nav tikai RL un Satori lasītāju un progresīvu faķu studentu. Tik daudz jau tu tāpat zini.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2018 - 20:05
(Link)
Nu kaut kas tevi viennozīmīgi jebī tagad, es tikai galīgi nesaprotu, kas tieši. Tikai trū SJW varētu tik sirsnīgi rūpēties par to, lai ideoloģiskā oponenta retorika labāk sasniedz pasauli.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 20:11
(Link)
Interesanti, ka tavi ideoloģiskie oponenti ir 'on the rise' tieši pateicoties Tev un tavai brandžai. Raitwings, nacionālisms, reliģisks konservatīvisms bija pilnīgā nokdaunā 90ajos. Likās, ka tas nekad neatgriezīsies, jo viss ir okej ar klasisku liberālismu, ticības brīvību etc. legālu pohujismu. Tad atnāca sjw un sāka pieprasīt jau sava veida teokrātiju. Vot kur jūsējie aizšāva greizi.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba