Jūnijs 8., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:23

(42 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 19:01
(Link)
Nav nekas tik patētisks. Lieta ir tāda, ka sjw retorikas pulveris ir slapjšs. Jo tu vairāk centīsies to izmantot, jo mazāks cilvēku procents tevi turpmāk ņems par pilnu. Interesanti, ka pat jaunās, post mileniāļu paaudzes sāk vairāk vērsties konservatīvisma virzienā, jo agresīvi sjw helikoptervecāki ir tik pat opresīvi kā fundamentāli relitardi, kas savā laikā izprovocēja hipiju u.c. neformāļu kustības.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2018 - 19:32
(Link)
Vēl joprojām antiklimatiski :( Lai gan, protams, ideja "ja es izbanošu gnidrologu, tad citi neuztvers mani tik ahujenna nopietni" ir ļoti kārdinoša.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 20:00
(Link)
Tu vienkārši nesaprotu ko saku, vai vēlies to notraust. Mani nejebī kurš ko par mani domā, dzēš vai bano. Es godīgi Tev stāstu par to kādā veidā šobrīd reaģē uz tava stila retoriku. Man paziņu lokā nav tikai RL un Satori lasītāju un progresīvu faķu studentu. Tik daudz jau tu tāpat zini.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Jūnijs 2018 - 20:05
(Link)
Nu kaut kas tevi viennozīmīgi jebī tagad, es tikai galīgi nesaprotu, kas tieši. Tikai trū SJW varētu tik sirsnīgi rūpēties par to, lai ideoloģiskā oponenta retorika labāk sasniedz pasauli.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Jūnijs 2018 - 20:11
(Link)
Interesanti, ka tavi ideoloģiskie oponenti ir 'on the rise' tieši pateicoties Tev un tavai brandžai. Raitwings, nacionālisms, reliģisks konservatīvisms bija pilnīgā nokdaunā 90ajos. Likās, ka tas nekad neatgriezīsies, jo viss ir okej ar klasisku liberālismu, ticības brīvību etc. legālu pohujismu. Tad atnāca sjw un sāka pieprasīt jau sava veida teokrātiju. Vot kur jūsējie aizšāva greizi.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba