Jūnijs 10., 2018


[info]gnidrologs15:49
Tas, ka tu vispār uzskati jebkādu dialogu, kas nav 100% propagandas atgremošana par ko nepieņemamu un tēlo kaut kādu benevolenci "rekā es to atpakaļrāpuli vēl nebanoju un nedzēšu" ir iemesls kāpēc ievēl Trampus, notiek Brexiti, visur eiropā ceļas kājās nacionālisti un kazi, ar lgbt cilvēki nākotnē sagaidīs krietni grūtākus laikus, nekā klasiski liberāļi viņiem bija nodrošinājuši.
Kur es teicu, ka 'būt nav okej'? Kāpēc atkal jāizdomā bubuli? Es kategoriski nepiekrītu propagandai, kura ir pretrunā ar elementāru bioloģisku realitāti. Līdzjūtība un labestība ir norma, ko būtu labi ievērot jebkurā situācijā. LGBT te nav nekāds izņēmums. Visi tie mēģinājumi manis teikto sagrozīt kā ko naidīgu ir tik bērnišķīgi. Jūs, sjw ļevoki, starp citu tieši šīs infantilās taktikas dēļ strauji zaudējat piozīcjas. Cilvēki nav TIK stulbi un ar laiku tolerance pret bullšitu beidzas.
Jūs zaudēsiet. Tu zaudēsi, ja tā tiks turpināts. Ja nebūs saruna, bet unilaterāls spiediens no kreiso kontrolētiem medijiem un institūcijām, būs pilsoņu karš, agri vai vēlu. Pati domā vai tavai pusei tas būtu izdevīgi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba