Maijs 28., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:28

(46 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:29. Maijs 2018 - 11:26
(Link)
Tur jau tā lieta, ka šī problēma vairumā gadījumu nav atrisināma.

Vairums incelu pat īsti nespēj apzināties vai formulēt savu problēmu (tāpat kā teiksim, vairums cilvēku ar depresiju, šizofrēniju vai autismu, nu faktiski jebkuru sarežģītu psiholoģisku stāvokli), un arī īsti nezina kā par to runāt. Tāpēc psihologi paši iesaka, ka tad lai cilvēki veido interešu grupas un izrunā savas problēmas un izjūtas. Ja problēmu neatrisinās, tad vismaz būs grupas atbalsts.

Tie ieteikumi – sēdi mājās un strādā ar to, man atgādina kā daudzi no vecākās paaudzes runā par depresiju: “Kāda depresija, ej strādāt smagu darbu un viss pāries.” Reizēm tiešām nostrādā, bet reizēm cilvēks ielidina savu lidmašīnu kalnā ar visiem pasažieriem.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:29. Maijs 2018 - 20:05
(Link)
Kādi dati liecina, ka netikšana pie seksa ir pielīdzināma medicīniskiem smadzeņu/mentāliem traucējumiem? Pie tam, arī depresijas gadījumā tikšana ar to galā ir primāri paša indivīda uzdevums, neatkarīgi no tā, ka tādā gadījumā būs vajadzīgas citas metodes.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:29. Maijs 2018 - 20:32
(Link)
Diez vai to pielīdzināt, jo arī depresija nav salīdzināma arī ar šizofrēniju vai ar autismu. Katra lietas problemātika ir ļoti atšķirīga. Šeit uzsvars ir tāds, ka tie visi ir nozīmīgi psihiskie stāvokļi, kurus cilvēkam ir grūti identificēt, kur nu vēl atrast veidu kā viņš tos var kontrolēt. Incelu problēma noteikti prasa lielāku izpēti bez jebkādiem tabu.

Īpaši par depresiju runājot, viens pazīstams cilvēks nonāca slimnīcā pie sistēmas, jo nespēja ne ēst, ne dzert, un tikai tad ārstiem pieleca, ka tā ir depresija. Un antidepresanti šajā gadījumā lielā mērā palīdzēja. Bet ja tavs uzstādījums – tas ir primāri paša cilvēka uzdevums situācijā, kur ne cilvēks pats, ne apkārtējie, un pat ne regulārais ģimenes ārsts neiedomājās, ka tā ir depresija, tad tas nav īpaši produktīvi. Protams, būtu ideāli, ja ikviens zinātu, kā noteikt, kad viņam ir depresija. Bet pat ja ĢĀ, kuri ir profesionāli mediķi to ne vienmēr spēj, tad tomēr nevar primāri sagaidīt, ka to spēs noteikt katrs pats. Pat ja cilvēki nav pašdestruktīvi (un depresijā cilvēki bieži ir), arī tad bez ārējas palīdzības var būt ļoti grūti.

Nemaz nerunājot par šizofrēniju, kuras gadījumā atskārsmes trūkums par savu problēmu ir daļa no šī stāvokļa definīcijas.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba