Maijs 22., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:02

(128 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:23. Maijs 2018 - 23:45
(Link)
srsly? LV 21gs ārste ar taaaaada izmēra rel. gļukiem?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:23. Maijs 2018 - 23:50
(Link)
Tas bija manā bērnībā, t.i. 90.tie + jauniegūtā ticības brīvība. Bet jā, ķip cienījama pediatre gados, strādāja mana rajona poliklīnikā, ne jau tur kaut kādā "privātpraksē". Mani ikgadējie bronhīti bija jau nonākuši līdz klepus/elpas trūkuma lēkmēm, kad viņa manu māti mēģināja nomierināt ar teikumu, ka viss taču ir dieva rokās, nevajag satraukties.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:23. Maijs 2018 - 23:55
(Link)
Ujbļā.... Mjā viena lieta ko psrsā tiešām darīja pareizi - tā bija oficiālā attieksme pret šo te ticību. Vēlīnajā psrsā, es domāju, agrīnajā bija perebors, gluži šaut nost/ mest cietumā jau nevajag, bet attieksme `` tie ir dīvainīši`` bija pareiza, sorry ka es vecs komuņaga :)
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:23. Maijs 2018 - 23:59
(Link)
Šaut nost vai mest cietumā nevajag, atņemt viņiem baznīcas arī nevajag, lai jau izklaidējas savā pulciņā. Bet skarbāku attieksmi pret visādu ticību praktizēšanu nevietā gan vajag. Francija laikam bija tā, kura skaitās gana sekulāra valsts, kur ticības brīvība ir tīri privātās dzīves padarīšana, ne?
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:24. Maijs 2018 - 00:04
(Link)
Jā, šveice arī. Vispār Eiropā ir gana veslelīgs klimats vairumā vietu, īrija, polija, rumānija klibo. Starp citu ASV neskatoties uz bible belt jociņiem arī federālā līmenī ir stingri sekulāra.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba