Oktobris 10., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:36

(121 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Oktobris 2017 - 10:39
(Link)
Kriminalizē arī šodien dažas ar profilaksi saistītas lietas – piemēram, vai tik nebija tajā pašā Kalifornijā, kur iesēdināja par atteikšanos vakcinēt bērnus. Nu ok, bērni ir svarīgāki utt., bet pat cibā tā attieksme vairāk bija – jā, tā ir pareizi, vakcināciju vajag piespiedu kārtā! Tā ka nav konsekvences pašu SJW attieksmē, un tā vienkārši ir kārtējā cepšanās par seksīgām tēmām nevis rūpes par sabiedrības veselību.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Oktobris 2017 - 10:53
(Link)
Nevakcinēt skaitās felony vai misdemeanor? Stipri šaubos, ka viņiem ir likums "ja nokavēji bērna vakcinēšanu par mēnesi, sēdēsi pēc panta".

Vakcīna ir labs piemērs, btw, jo arī tā ir public health problem, un, tāpat kā HIV, arī vakcīnas gadījumā ir jāievieš efektīva veselības aprūpes sistēma + atbilstošā likumdošana (nevis primitīva x ir slikti = x ir jāsoda).

Also, vsjo. Likumu rullītī jāievieš arī "par apzīmējuma SJW nepamatotu lietošanu bans", jo ja nu kas dažiem labiem skaitās "superseksīgi", tad izvirst šo trīs burtu kombināciju pie jebkuras situācijas.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Oktobris 2017 - 20:44
(Link)
Kalifornijā situācija ir tāda, ka no vakcīnām atsakās tieši izglītotākā un pārticīgākā iedzīvotāju daļa.

Un kriminālpārkāpums nav obligāti cietumsods. UK braukšana bez biļetes vilcienā skaitās kriminālpārkāpums. Parasta par to ir naudas sods, bet ja cilvēks strādā atbildīgā amatā, piemēram, bankā, kur nedrīkst būt kriminālās sodāmības, tad viņš zaudē arī darbu. It kā bargi, bet kopumā tas strādā.

Domāju, ka arī apzinātai aplipināšanai ar HIV arī ir jābūt kriminālam pārkāpumam. Kā jau vienmēr, rakstā arī izlaists, cik daudzi ir iesēdināti par apzinātu aplipināšanu ar HIV? Varbūt tas ir kārtējais bubulis?
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:10. Oktobris 2017 - 20:58
(Link)
Es teiktu, ka vakcīnu sakarā konstruktīvi rīkojas, piem., Austrālija.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba