Augusts 15., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:30

(111 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]krii
Date:15. Augusts 2017 - 21:11
(Link)
Cik jauki šeit tiek demonstrēta emociju neiespaidota, tīri racionāla maskulīnā domu gaita, nevaru vien nopriecāties. Ja to ekstrapolētu uz visiem vīriešiem, būtu pilnīgi skaidrs, kura dzimuma pārstāvjus nekādā gadījumā nedrīkst laist pie lēmumu pieņemšanas.:)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Augusts 2017 - 14:32
(Link)
Ir viena lietā būt emocionālam reaģējot pret bezpreģelu, kas ir pilnīgi normāla un evolucionāri determinēta reakcija (jo pretējais ir apātija, kas ir daudz sliktāk) un pavisam cita balstīt ilgtermiņa lēmumus uz uķi-puķi teletūbiju filozofijas pamatiem.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:17. Augusts 2017 - 19:46
(Link)
Nujā, nujā, paša sakāpinātā emocionalitāte, kas rezultējas loģikas kārtulu pārkāpšanā, ir Viena Lieta; savukārt, oponenta emocijas, pat ja spriestspējai netraucē, vienmēr ir Pavisam Cita Lieta.:)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Augusts 2017 - 21:33
(Link)
Nē, nav ne viena ne cita lieta. Ir t.s. ''issues'', ko var pārrunāt un ir attieksme pret konkrētu cilvēku darbībām. Neesmu manījis, ka tev jebkad būtu bijusi interese diskutēt par ''issues''. Melanholiska muldoņa ir okej un dažreiz pat skaista, bet tas strādā tikai pie vīna glāzes un bez gala mērķa.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba