Novembris 18., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:37

(55 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Novembris 2016 - 16:38
(Link)
tas kuram reāli rūp šitās lietas nav nekāds nacionālists ibo viņš saprot, ka tas viss atrodas uz vienas planētas ar citā sētām un druvām => viņam rūp arī visas planētas stāvoklis.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Novembris 2016 - 16:52
(Link)
Abstrakta tukšdiršana. ''Mēs par mieru un saticību pasaulē''. Well no shit , sherlock - sāc ar savu sētu un druvu.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Novembris 2016 - 16:55
(Link)
Tas ne vienmēr strādā. Piemēram savas sētas pēc tu vari pūst gaisā CO2 un neiespringt par to. Sētai pohuj. Bet ja katrs savā sētā tā darīs, mēs riskējam norauties uz tādu klimatu, kāds tagad ir uz Venēras.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Novembris 2016 - 17:08
(Link)
Okej, bet ja tu būsi vienīgais, kas nepūtīs gaisā izmešus, bet citi turpinās pūst un līdz ar to būs labākā situācijā, tu zaudē.
Eivej, es nerunāju par globālām lietām, bet to kā jāuzvedas pašmāju politiķim. Domāt par globāliem ''pie in the sky'' mērķiem, atstājot novārtā savas valsts labklājību ir autisms.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Novembris 2016 - 17:21
(Link)
Jo vairāk dažādas cilvēces daļas ir savienotas [ uns avienojas viņas aizvien stiprāk] jo mazāk ir tādu ``tikai pašmāju`` lietu, OK, tādas arī ir bet politiķis kurš ņems vērā tikai tās vai nu izlidos vai sadrāzīs šo vietu un līdz ar to cilvēci arī drusku.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Novembris 2016 - 17:51
(Link)
Pašmāju lietas ir visu laiku. Ne velti visas milzīgās valstis ir federācijas. Faktiski valstis, kas sastāv no citām valstīm. ASV štati, Krievijas apgabali, Brazīlijas štati, tās ir valstis valstī, kas nereti piekopj ļoti atšķirīgu politiku no citām sub-valstīm, nereti leģislē citus likumus un savā starpā konkurē ekonomiski. Cilvēce NESAVIENOJAS. Lokālais ir un būs svarīgākais un par top vienmēr būs politika. Pie in the sky mērķi par globālo kumbayaa dziedāšanu turpinās būt no realitāte atrautu fantazētāju rūpals, tb tavējais.:)
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Novembris 2016 - 00:33
(Link)
Tīri tehniski cilvēce savienojas. Globāli sakari, loģistika, tirdzniecība. Korporācijas, kuras vienā valstī vnk vairs neietilpst. Projekti, kas ir daudzām valstīm kopīgi (tādi ir praktiski visi kosmiskie, liela daļā enerģētisko)
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Novembris 2016 - 17:25
(Link)
Tas ir tā kā briti ar breksitu

Sākumā: urā, tagad mēs savās mājās, ar tiem eirokrātiem nerēķināsimies, diesik laimē.

Pēc dažām dienām: eeee, bet elektrība ta nāk no vācijas, eee bet kopējais tirgus, eee bet skotija un lielās pilsētas grib ES, eee bet aizsardzība sistēma tāpat kopīga, eee bet ESF granti eee bet ERAF

....oj...

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Novembris 2016 - 17:54
(Link)
Tas ''ēēē'' nāk no korumpētiem politiķiem, nevis cilvēkiem, kas balsoja par brexitu. Jā, tiem piderasiem atrauj kumāsu, nav vairs tik silti piderokrātiski kantori. Vo tev i ēē.
Kopējs tirgus eksistē tā pat. Kaut kādi minōri atvieglojumi UK nez vai spēlē lielu lomu. Eiropas valstīm UK ir vajadzīgs tik pat cik UK vajadzīga Eiropa. Tb, tā pat kā senāk. Kaulēšanās par konkrētiem tirdzniecības noteikumiem ir sīka neērtība, kuru viegli pārvarēt.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Novembris 2016 - 18:04
(Link)
vai nu datus par homoseksualitātes izplatību politiķu vidū studijā, vai watch your language ;)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Novembris 2016 - 18:05
(Link)
(šī bija maiga norāde par dzēstiem komentāriem + īslaicīgu banu, nevis vēlme diskutēt par valodas lietojumu, ko tu vari droši darīt citur plašajā internetā)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba