Novembris 11., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:50

(89 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Novembris 2016 - 10:56
(Link)
Pag, kaut kā nesapratu.
Man šķita, ka tev nepatīk politkorektums un safe space. '
Politkorektums - tas ir "OK, mēs saprotam, ka tev ir grūti pierast nebūt rasistam, seksistam un nelietim, varbūt, lūdzu, sāksim ar to, ka tu vismaz pieturi muti publiski, fake it till you make it". Safe space - tas ir "OK, mēs saprotam, ka tev būtu tā grūti uzreiz pārslēgties uz režīmu, kurā tu citus neapdraudi, varbūt sarunāsim tā, ka tu citus neapdraudi atsevišķās norobežotās vietās?"
Politkorektums un safe space IR empātijas izrādīšana.
Ja reakcija uz empātijas izrādīšanu ir "yeah fuck you un tavas jūtas", tad jā, tālāka empātijas izrādīšana nav adekvāta.
From:[info]krishjaanis
Date:11. Novembris 2016 - 11:06
(Link)
Politkorektums - nekas nav vairāk wrong and deplorable kā fake it till you make it, Hilarija zaudēja tieši tāpēc, ka vēlētājiem tas bija vairāk kā redzams. Tāpat politkorektums = domu policija, naida noziegumu klauzs likumos, kas būtu vienkārši jāaizmet, jo valstīm nu ir likums, urš balstās vie kāršās emocijās, tajā, kā kāds ir sajuties attiecībā pret otra teikto, domāto, vai, nezinu, kā Trampa gadījumā pret personu vispār.
Safe space - neviens nevienu neapdraud, period. Man, piemēram, aizskaroša un pārāk sensitīva liekas matemātika, ko man tagad darīt, ceru, ka mans emocionālais džadzments palīdzēs matemātikas pasniedzējam mīkstināt viņa skarbumu. Mani aizskar vispār 90% laikmetīgās mākslas, bet tāpēc es taču neiešu taisīt seifspeisus un sazin vēl kādus sūdus.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Novembris 2016 - 11:55
(Link)
nav nekā dīvaināka kā mēģināt cilvēkam ieskaidrot "es runāju par tieši to pašu, ko tu" un viņš tikai spītīgi strīdas pretī :D
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba