Maijs 17., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:19

(71 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:17. Maijs 2016 - 14:30
(Link)
Lasīšana tevi nebiedē. Gan jau bezjēdzīgu ūdeņu producēšana x lappušu aizpildīšanai arī ne, rakstīšanas disciplīnā vismaz priekšstats radies par tevi, kā olimpisko pirmrindnieku. (šis ir mans galvenais naida iemesls pret akadēmiju).

Var būt antropoloģijas studijās ir ar veselo saprātu apveltīti mācībspēki, kas pieļauj, ka studentiem pastāv dzīve un prioritātes ārpus studijām (t.i. nebūs situācijas 'šo var tikai konsultāciju laikā, un laiku var uzzināt tikai otrdienās no 17:10-17:15 personīgi ierodoties pie šīm zilajām durvīm), būs iespēja sazināties elektroniski, nebūs prasība nākamos 4 gadus pakārtot visu dzīvi obligātā apmeklējuma lekcijām (kuru laikus universitāte patur tiesības semestra laikā mainīt), un nebūs jāklausās bešennais apjoms ūdeņu (kurus daudz ātrāk varētu apgūt, ja vienkārši iedotu izlasīt source materiālu).

Esmu manījusi, ka akadēmiskā dzīve patīk cilvjiem, kas ģībst par podkāstiem un mācību video. Cilvēkiem, kam podkāsti&video riebjas, bet informāciju labāk patīk uzņemt rakstiskā formā, mēdz būt problēmas.

[User Picture]
From:[info]pelnufeja
Date:17. Maijs 2016 - 14:45
(Link)
Nu, šīs studijas īpaši atšķiras ar to, ka informācija ir jāuztver rakstiskā veidā no rakstiem. :) Ļoti daudz patstāvīgā darba, kas, manuprāt, ir lieliski. Un zilo durvju problēma arī nebūs. Darbu iesniegšana pārsvarā notiek on-lainā. Problēma varētu būt tās prioritātes.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:17. Maijs 2016 - 14:54
(Link)
Apsoli vēl, ka nav jālej bezjēdzīgi ūdeņi un es bezmazvai parakstīšos.

(bet nē, man darbadevējam paskaidrot kāpēc man reizēm vajag doties uz antropoloģijas studijām būs ļoti, ļoti, ļoti sarežģīti).
[User Picture]
From:[info]pelnufeja
Date:17. Maijs 2016 - 15:26
(Link)
Izņemot LU moduļa kursus un vēl dažus atsevišķus gadījumus, ūdens liešanai nav nekādas jēgas. Rakstot esejas, es drīzāk esmu gatava iesniegt par 300-500 vārdiem mazāk, nekā vajadzēja, jo jau pirmajā kursā sapratu, ka īsāks, bet teorētiski/paša novērojumos/idejās sakarīgi pamatots darbs tiks novērtēts labāk, nekā pietiekama apjoma darbs, kurā sarakstīts blāblāblā.

Tiesa gan, man pašai riebjas blāblāblā un ķekša darbi, bet pie tiem jau pieradina mūsu lieliskā izglitības sistēma agrīnajos gados. :D Un riktīgi žēl, ka universitātē tas mēdz turpināties.

Bet jā - ir šajā programmā tiešām daudz kā lieliska, ir!
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba