Maijs 17., 2016


[info]crescendo14:30
Lasīšana tevi nebiedē. Gan jau bezjēdzīgu ūdeņu producēšana x lappušu aizpildīšanai arī ne, rakstīšanas disciplīnā vismaz priekšstats radies par tevi, kā olimpisko pirmrindnieku. (šis ir mans galvenais naida iemesls pret akadēmiju).

Var būt antropoloģijas studijās ir ar veselo saprātu apveltīti mācībspēki, kas pieļauj, ka studentiem pastāv dzīve un prioritātes ārpus studijām (t.i. nebūs situācijas 'šo var tikai konsultāciju laikā, un laiku var uzzināt tikai otrdienās no 17:10-17:15 personīgi ierodoties pie šīm zilajām durvīm), būs iespēja sazināties elektroniski, nebūs prasība nākamos 4 gadus pakārtot visu dzīvi obligātā apmeklējuma lekcijām (kuru laikus universitāte patur tiesības semestra laikā mainīt), un nebūs jāklausās bešennais apjoms ūdeņu (kurus daudz ātrāk varētu apgūt, ja vienkārši iedotu izlasīt source materiālu).

Esmu manījusi, ka akadēmiskā dzīve patīk cilvjiem, kas ģībst par podkāstiem un mācību video. Cilvēkiem, kam podkāsti&video riebjas, bet informāciju labāk patīk uzņemt rakstiskā formā, mēdz būt problēmas.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba